'Knives Out'-vervolg komt er heel snel en wordt in Griekenland opgenomen

'Knives Out'-vervolg komt er heel snel en wordt in Griekenland opgenomen

Netflix zet er meteen vaart achter.

Er is weer een mysterie om op te lossen voor Benoit Blanc. Er komt namelijk een tweetal nieuwe films in de Knives Out-franchise.

Netflix telde afgelopen woensdag maar liefst 450 miljoen dollar neer om twee vervolgen te laten maken. Die worden net als het origineel gemaakt door schrijver en regisseur Rian Johnson. Bovendien speelt Daniel Craig wederom de rol van Benoit Blanc.

Heel snel van start
Nu horen we dat de opnames al heel snel van start moeten gaan. Deadline stelt dat die al op 28 juni van start gaan, dus over krap drie maanden. De opnames beginnen in Griekenland, en de casting gaat nu al van start.

De casting voor beide vervolgen zal interessant zijn, want dat brengt ons vermoedelijk een groot nieuw ensemble met een bekende cast. De eerste film had een misdrijf dat opgelost is en van Rian Johnson weten we dat er nieuwe verhalen verteld worden.

Elke film zal een nieuw verhaal vertellen met een nieuwe misdaad en een nieuwe cast aan personages. Wie er terugkeren van het eerste deel is nog niet bekend, op Daniel Craig na. Een releasedatum is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair