Ava DuVernay reageert op het cancellen van haar DC-film 'The New Gods'

Ava DuVernay reageert op het cancellen van haar DC-film 'The New Gods'

De plannen voor dit project waren groots, maar we gaan de film nooit zien.

Regisseur Ava DuVernay werkte lange tijd aan een New Gods-film voor Warner Bros. en DC Comics. Maar die film werd onlangs helemaal stopgezet, om nog niet helemaal duidelijke redenen.

De regisseur tekende al in maart 2018 voor het project en kondigden in mei 2019 aan dat ze eraan samenwerkte samen met Tom King. Hij schreef diverse comics voor DC Comics en was daarmee een goede match voor haar om mee te werken.

Helaas niet meer
Helaas voor fans werd het project stopgezet. Dat lijkt vooral en maken te hebben met het feit dat Warner nu heel andere projecten wil maken in het DC Extended Universe en van plan is om nieuwe richtingen op te gaan.

Dit project viel nog onder de 'oude' visie op het DCEU en paste er daarom niet meer in. Op haar Twitter reageert de regisseur op het nieuws, samen met schrijver Tom King:



Het plan voor het project was lang dat superschurk Darkseid er een grote rol in zou hebben. Verder was het de bedoeling dat de Female Furies er een rol in kregen en zou supergezellig Big Barda ook een rol krijgen. Dat gaan we nu dus allemaal alsnog niet zien.

NieuwsFilm

meest populair