Keren de Thrombeys terug in 'Knives Out 2'? Jamie Lee Curtis geeft antwoord

Keren de Thrombeys terug in 'Knives Out 2'? Jamie Lee Curtis geeft antwoord

Volgens haar hebben deze disfunctionele mensen geen plek in een vervolg.

Netflix werkt aan een grootschalig plan rond de Knives Out-franchise. Het is de bedoeling om er een grootste franchise van te maken, waar de streamingdienst wereldwijd grote evenementen van kan maken als er weer een nieuwe film uitkomt.

Deze week werd namelijk bekend dat Netflix maar liefst 450 miljoen dollar had neergeteld voor twee vervolgfilms. Bovendien hoorden we dat de opnames over krap drie maanden al moeten beginnen in Griekenland.

Wie keert terug?
Sommige fans zullen hopen dat onder meer Jamie Lee Curtis terug keert in de tweede film. Zij speelde in het eerste deel een van de familieleden van Harlan Thrombey, wiens dood centraal stond in de eerste film.

Maar daar hoeven we niet op te rekenen. Volgens Jamie Lee Curtis ondergaat de familie Thrombey op dit moment therapie. Bovendien gaan ze verder met hun leven, nadat ze aan het einde van de eerste film het gigantische nalatenschap van hun vader Harlan niet bleken te krijgen.

Verder denkt Curtis dat haar personage Linda Drysdale haar echtgenoot Richard eruit gegooid heeft. De familie heeft het maar moeilijk, maar doet alles om rond te komen.

Zo heeft Ransom geleerd in de cel om te breien en heeft hij een groot merk dat hij opbouwt. Jani Thrombey verkoopt badbommen met de geur van haar vagina en Walt Thrombey publiceert zijn memoires.

NieuwsFilm

meest populair