Video

Gloednieuwe trailer 'Black Widow' laat jonge Natasha Romanoff zien

Over drie maanden moet de Marvel-film echt gaan verschijnen.

door Bram de Groot om 10:33 in Video
De fans van het Marvel Cinematic Universe kunnen zich komende weken nog volop vermaken met The Falcon and the Winter Soldier en even daarna met Loki. Begin juli wordt het dan toch echt tijd voor de eerste film in Phase 4.

En dat is uiteraard Black Widow, de eerste en vermoedelijk enige solofilm over het personage Natasha Romanoff van actrice Scarlett Johansson. Ze gaat het in de film opnemen tegen haar oude "collega's" en de nog mysterieuze Taskmaster.

Nieuwe trailer voor Black Widow
In de vele nieuwe beelden krijgen we ook meer te zien over het personage Dreykov van acteur Ray Winston. Andere belangrijke personages zijn Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour), Melina (Rachel Weisz) en Yelena Belova (Florence Pugh).

In Black Widow haalt het verleden van Natasha haar in als donkere delen van haar geschiedenis een relatie heeft met een gevaarlijke samenzwering ontstaat die verband houdt met haar verleden. De 24e film in het Marvel Cinematic Universe verschijnt op 7 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik hoop maar dat de bioscoop dan godsamme open zijn.
En ik ben benieuwd als de film dan draait dat dan ook snel de eerste trailer van Shang-Chi vrijgegeven wordt.

neo123

Avatar

Pff ja het duurt mij ook allemaal te lang met de bioscopen. Vorig jaar met Tenet was ik weer erg blij weer eens in de bios te zijn. Dat was dan ook helaas meteen de laatste film en ging de boel weer dicht.

NieuwsFilm

meest populair