Actie, geweld en Jason Statham in beelden 'Wrath of Man' van Guy Ritchie

Actie, geweld en Jason Statham in beelden 'Wrath of Man' van Guy Ritchie

Jason Statham gaat weer heerlijk los!

Even geleden zagen we al de eerste trailer voor Wrath of Man, de volgende film van regisseur Guy Ritchie die dit keer weer samenwerkt met actieheld Jason Statham. Samen debuteerden ze met Lock, Stock and Two Smoking Barrels uit 1998.

De actiethriller gaat over de koude en mysterieuze H. Hij werkt voor een geldtransportbedrijf dat miljoenen door Los Angeles verplaatst. H schuwt geweld niet en dat is wel te zien in onderstaande nieuwe tv-trailer van MGM.



Ook rollen voor namen als Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso en Raul Castillo is Wrath of Man gebaseerd op de Franse film Le Convoyeur uit 2004. Op dit moment lijkt de film, die eerder Cash Truck heette, geen Nederlandse verschijningsdatum te hebben.

Snel nog een film van Ritchie en Statham
Ritchie en Statham maakten na Lock, Stock and Two Smoking Barrels samen de films Snatch (2000) en Revolver (2005) en na Wrath of Man komen ze opnieuw met een film, de spionagefilm Five Eyes met Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone, Josh Hartnett en Hugh Grant.

NieuwsFilm

meest populair