Loki past het Marvel Cinematic Universe aan in compleet nieuwe trailer 'Loki'

Loki past het Marvel Cinematic Universe aan in compleet nieuwe trailer 'Loki'

De soloserie over Loki van Tom Hiddleston komt er al snel aan.

Dit weekend dook er opeens een compleet nieuwe trailer voor Black Widow op, de lang vertraagde eerste film in het Marvel Cinematic Universe Phase 4. En dat beviel Marvel Studios klaarblijkelijk goed, aangezien we nu ook een compleet nieuwe trailer hebben gekregen voor de soloserie Loki.

In die serie zie we hoe Loki van acteur Tom Hiddleston de realiteit in het Marvel Cinematic Universe aanpast en dat zorgt voor de nodige tijdslijnen. De realiteit wordt in het MCU bewaakt door de Time Variance Authority (TVA).

Loki rommelt met tijdslijnen
Die organisatie TVA wordt in onderstaande trailer geïntroduceerd. Loki krijgt met name te maken met het personage Mobius M. Mobius van acteur Owen Wilson. Ook zie je heel wat andere figuren, waaronder een mysterieus nieuw personage - mogelijk de schurk.

De serie zou aansluiten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) en een tweede seizoen is al in ontwikkeling.


Marvel Studios' Loki is voornamelijk geschreven door showrunner Michael Waldron en de regie lag in handen van Kate Herron. Vanaf 11 juni moet Loki te zien met zes afleveringen.

NieuwsFilm

meest populair