Featured

'Avatar 2'-terugkeer van de schurk ligt waarschijnlijk moeilijker dan dit

Het personage zal toch niet gewoon gekloond zijn?

door Jim Pedd om 10:28 in Featured
Volgend jaar december is Avatar 2 in de bioscoop te zien. De film brengt heel wat personages uit de eerste sci-fi blockbuster in de franchise van James Cameron terug, waaronder de schurk Miles Quaritch.

Van het personage weten we dat hij in alle vier de geplande vervolgen te zien is. Hij wordt bovendien weer gespeeld door Stephen Lang. Maar hoe keert hij terug?

Een belangrijke theorie
Miles Quaritch is in de film een kolonel die de opdracht heeft om cultureel significante gebieden voor de Na'vi te vernietigen zodat de mensheid ze kan gebruiken om zo de gewilde grondstoffen te vergaren. Hij overlijdt uiteindelijk in een gevecht met de heldhaftige Jake Sully. Maar keert dus wel terug. Hoe dan?

Daar zijn natuurlijk meerdere theorieën voor. Een mogelijk antwoord is natuurlijk dat Lang gekloond zou kunnen zijn. Maar hoe waarschijnlijk is dat? Lang verzekerde de fans ervan dat zijn personage een duidelijk verhaal krijgt over de vier vervolgen.

In dat opzicht lijkt het ergens niet eens zo heel waarschijnlijk dat James Cameron deze toch wat gemakzuchtige route kiest. Een andere mogelijkheid is wat Cameron eerder deed met Arnold Schwarzenegger in de Terminator-franchise. De tweede keer dat Schwarzenegger terug keerde, was de angstaanjagende robotmoordenaar ineens een bondgenoot. Wellicht dat Quaritch ons ook nog kan verrassen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Een tweeling broer misschien ?

TwinsA

Avatar

Alleen het feit dat deze terugkeert , beloofd het verhaal niet veel soeps te zijn.

SeanDeNiro

Avatar

De creatieve koek is bij Cameron ook op. Wel jammer want de man heeft geweldige films gemaakt.

wilhelmus10

Avatar

Avatar, een geweldige prachtige film, geweldige fraaie beelden van de navi, hun natuur, de wezens, de zwevende bergen. Als je deze film niet veel soeps vind, kun je beter naar donald duck gaan kijken

Gigan72

Avatar

^
James zat 5 min te schijten op de plee
en hij was klaar met zijn verhaal want hij zag pocahontas in de donald duck staan.

VilmEkspert

Avatar

Een kloon misschien wat origineel zeg.

NieuwsFilm

meest populair