Celebrity

'Captain America: Civil War'-actrice blikt terug op haar controversiële kus met Steve Rogers.

Misschien niet de beste scene, maar wel belangrijk voor een nieuwe verhaallijn.

door FilmTotaal om 12:31 in Celebrity
Emily VanCamp maakte recentelijk haar comeback als het MCU-personage Sharon Carter in de nieuwe serie The Falcon and the Winter Soldier. Tijdens een recent interview blikte ze terug op haar vorige MCU-optreden, waarin een scene kritisch werd onthaald.

In Captain America: Civil War kust ze namelijk met Chris Evans' Steve Rogers/Captain America, maar niet iedereen was hier even blij mee. De scene kreeg veel kritiek, aangezien Sharon familie is van Steve's oude vlam, Peggy Carter.

Verdwenen
De kusscene had echter geen gevolgen, aangezien er niet verder op de relatie tussen Sharon en Steve werd ingegaan. VamCamp's personage verdween zelfs en keert nu, jaren later, pas terug. Hier heeft ze zelf echter geen moeite mee.

''Het is geweldig om terug te kruipen in de huid van Sharon. Het is ook interessant om te zien hoe ze is veranderd, nu er zoveel tijd is verstreken en ze niet langer van Steve afhangt. Ze kan nu volledig op haar eigen benen staan''.

Kus
Ook reageerde de actrice op de kusscene: ''Sommige verhaallijnen werken, andere niet. Zo gaat dat. Ikzelf vond de film geweldig en we hebben onze uiterste best gedaan om iets van de kusscene te maken''

''Ondanks het feit dat dat in de ogen van de nodige fans dan misschien wel niet gelukt is, was het wel een belangrijke scene, aangezien je de eerste glimp van de dynamiek tussen The Falcon en The Winter Soldier ziet. Dit smaakte naar meer en daar wordt in de serie op voortgeborduurd. Dus dat is wel mooi!''.

NieuwsFilm

meest populair