Topfavoriet voor James Bond volgens de bookmakers reageert op de geruchten

Regé-Jean Page voelt zich vooral gevlijd.

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page is "gevlijd" dat hij getipt wordt als nieuwe James Bond. De Londense acteur werd een megaster toen hij te zien als Simon, Duke of Hastings, in de Netflix-serie.

Maar miljoenen fans waren behoorlijk teleurgesteld toen ze erachter kwamen dat de acteur niet terugkeert voor een tweede seizoen. En zelfs niet als gastacteur wilde terugkeren voor 50.000 dollar per aflevering. Wat misschien wel zou kunnen, als het aan de bookmakers ligt, is een rol als nieuwe James Bond.

De nieuwe James Bond
Diverse bookmakers maken de acteur de topfavoriet voor de rol van 007. De acteur sprak met de Britse tabloid The Mirror en liet weten dat hij gevlijd is.

"Ah, het B-woord. Ik geloof dat als je Brits bent, en je iets hebt gedaan dat aandacht trekt, dat mensen er dan over gaan praten," aldus Page. "Volgens mij is dat dus heel gewoon en ik ben heel erg gevlijd dat ik in die categorie Britten geplaatst word."

Maar concrete plannen zijn er niet. Hij vindt het vooral een eer, maar of hij het overneemt van acteur Daniel Craig? Voorlopig wordt er sowieso geen nieuwe James Bond onthuld, tot de laatste film van Craig te zien is geweest. De release van No Time to Die staat gepland voor september 2021.

NieuwsFilm

meest populair