Algemeen

Topfavoriet voor James Bond volgens de bookmakers reageert op de geruchten

Regé-Jean Page voelt zich vooral gevlijd.

door Jim Pedd om 08:02 in Algemeen
Bridgerton-acteur Regé-Jean Page is "gevlijd" dat hij getipt wordt als nieuwe James Bond. De Londense acteur werd een megaster toen hij te zien als Simon, Duke of Hastings, in de Netflix-serie.

Maar miljoenen fans waren behoorlijk teleurgesteld toen ze erachter kwamen dat de acteur niet terugkeert voor een tweede seizoen. En zelfs niet als gastacteur wilde terugkeren voor 50.000 dollar per aflevering. Wat misschien wel zou kunnen, als het aan de bookmakers ligt, is een rol als nieuwe James Bond.

De nieuwe James Bond
Diverse bookmakers maken de acteur de topfavoriet voor de rol van 007. De acteur sprak met de Britse tabloid The Mirror en liet weten dat hij gevlijd is.

"Ah, het B-woord. Ik geloof dat als je Brits bent, en je iets hebt gedaan dat aandacht trekt, dat mensen er dan over gaan praten," aldus Page. "Volgens mij is dat dus heel gewoon en ik ben heel erg gevlijd dat ik in die categorie Britten geplaatst word."

Maar concrete plannen zijn er niet. Hij vindt het vooral een eer, maar of hij het overneemt van acteur Daniel Craig? Voorlopig wordt er sowieso geen nieuwe James Bond onthuld, tot de laatste film van Craig te zien is geweest. De release van No Time to Die staat gepland voor september 2021.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fuzzy

Avatar

Hij heeft niet mijn voorkeur. Ik raak dan in de war of ik James of Felix zie ????

Master Of Films

Avatar

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page heeft het hoog in zijn bolleke. Die dacht nog dat hij even de opa van Kal-El/Clark Kent kon spelen in Geoff Johns Krypton. Smiley face Er is maar 1 token black guy die JB kan spelen en dat is Idris Elba. Geboren in Londen, op en top Brits als het maar kan.

Bigds9fan

Avatar

Dat is geen James Bond.

Terranova

Avatar

Echt negeer die gozer nou gewoon. Zo'n "megaster" is hij nou ook weer niet. Mensen doen net als Netflix het enige is wat telt.

Als series ook al tellen voor "megasterren" dan zou Mark Harmon al jaren de grootste ster ter wereld moeten zijn.
Nou niet dus.

Deze vent heeft gewoon een overactief pr mannetje en FilmTotaal trapt er gewoon elke keer win in

Ronin75

Avatar

Tom Hardy is de enige voor mij om op te volgen

Thiver

Avatar

Was het niet zo dat Regé-Jean Page dat Bond-gerucht zelf de wereld in had geslingerd?

Xamaz

Avatar

Er zijn vele betere kandidaten..

donniebrasco

Avatar

Oooooow wat 'n veilige keuze, ik zeg lekker doen. Hoef ik i.g.g geen Bondfilms meer te zien.

NieuwsFilm

meest populair