Video

Eerste trailer voor de thriller 'Those Who Wish Me Dead' met Angelina Jolie

Hier hebben we nog maar weinig over gehoord.

door Bram de Groot om 13:09 in Video
De afgelopen jaren zien we actrice Angelina Jolie niet heel vaak meer in films, maar daar gaat komende tijd verandering in komen. We zien haar eind dit jaar in de Marvel-film Eternals en ze heeft binnenkort een rol in de thriller Those Who Wish Me Dead.

Those Who Wish Me Dead is de volgende film van regisseur Taylor Sheridan, bekend van de regie van Wind River en zijn schrijfwerk voor Hell or High Water. In de thriller speelt Jolie het personage Hannah Faber, een doorgewinterde brandweervrouw.

Trailer voor Those Who Wish Me Dead
Jolie's personage werkt bij de 'smokejumpers', een speciale eenheid van de brandweer. Ze heeft het er erg moeilijk mee dat ze drie jongens niet uit een brand heeft kunnen redden, maar dan ontmoet ze een getraumatiseerd 12-jarig jongetje dat op de vlucht is.

Andere rollen zijn voor Nicholas Hoult (X-Men), Finn Little (Reckoning), Aidan Gillen (Game of Thrones, Peaky Blinders), Medina Senghore (Happy!), Tyler Perry (Vice, Gone Girl), Jake Weber (Midway, Homeland) en Jon Bernthal (Ford v Ferrari, Wind River).

Vanaf 13 mei moet Those Who Wish Me Dead in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. In de States verschijnt de film ook gelijk op HBO Max en check Jolie na de trailer ook op het bijhorende affiche.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Jolie mag dan wel de grootste naam hebben, maar filmfans kunnen iig wel het kaf van het koren scheiden. Anders zou de naam Taylor Sheridan helemaal niks zeggen Smiley face

Kortom we krijgen binnenkort 2x Taylor Sheridan voor onze filmkiezen. Smiley face Naast Those Who Wish Me Dead komt op 30 april Without Remorse uit op Prime. Weliswaar zal Sheridan zijn writers credit moeten gaan delen met Will Staples (van The Right Stuff en Shooter TV series), maar dat mag de pret niet drukken.

NoahMeeuws

Avatar

Echt een onwijs teleurstellende trailer gezien de vorige projecten van Taylor Sheridan. Heel nep en blockbusterig.

ArnoQ

Avatar

Lijkt mij een in een dozijn...maar wie weet

Civilian Supreme

Avatar

Die titel, denk dat Brad Pitt daar ook bij hoort.

NieuwsFilm

meest populair