'Horizon Zero Dawn'-film rond heldin in een toekomst vol robotdino's op komst?

'Horizon Zero Dawn'-film rond heldin in een toekomst vol robotdino's op komst?

Het gerucht gaat dat Sony hier ook aan werkt.

We weten dat Sony kijkt naar manieren om PlayStation-games naar de bioscoop te brengen. Een van die films zou mede ontwikkeld worden door Guerilla Games, de Nederlandse ontwikkelaar achter de succesvolle Horizon Zero Dawn-game.

Dat meldt althans de site Giant Freakin Robot. Volgens die website kijkt Sony naar de mogelijkheden om een film te maken rond de heldin Aloy, die leeft in een vrij bizarre toekomst.

Horizon Zero Dawn
Het verhaal speelt zich af in de 31ste eeuw. De mensheid leeft weer in stammen en heeft slechts beperkt toegang tot technologie. De wereld woont bewoond door grote robotachtige wezens, machines, die de Aarde domineren.

Voor een groot deel leven mensen en machines in vrede samen, maar een fenomeen genaamd de 'Derangement' maakt de machines agressiever ten aanzien van de mensheid. Het jonge meisje Aloy beschikt over een apparaat dat haar een band geeft met machines en dat maakt dat ze uiteindelijk op een queeste gaat om de problemen met de machines op te lossen.

Van Sony is verder bekend dat er gekeken wordt naar meer gameverfilmingen dan alleen Uncharted en de serie The Last of Us. Gezien het enorme succes van Horizon Zero Dawn, klinkt dit gerucht niet eens zo heel onwaarschijnlijk.

NieuwsFilm

meest populair