Humor: Marvel Studios en 'Ghostbusters' bestaan stiekem in hetzelfde universum

Humor: Marvel Studios en 'Ghostbusters' bestaan stiekem in hetzelfde universum

Dat komt vooral door acteur Paul Rudd.

De nieuwste teaser voor Ghostbusters: Afterlife leidt toe een interessant verhaal bij fans van acteur Paul Rudd. Hij lijkt ineens in een universum te bestaan waarin de Ghostbusters en Marvel bestaan.

Dat komt door een nieuwe teaser voor de film. We zien hoe Paul Rudd wat aan het kopen is in een lokale winkel. Maar die ervaring wordt heel anders, op het moment dat hij te maken krijgt met een hele rits Stay-Puft Marshmallow-mannetjes. Via een kleine omweg komt hij terecht bij een bekend ijsmerk: Baskin Robbins.

Baskin Robbins
Die ijsmaker is voor Paul Rudd een bekende. De acteur speelt in Ant-Man-franchise de rol van Scott Lang. Als die net vrijkomt uit de gevangenis, probeert hij een baantje te krijgen bij Baskin Robbins. Maar gaandeweg komt hij erachter dat 't bedrijf zowat strengere eisen heeft dan de CIA.

Voor fans is het nu duidelijk: Marvel en Ghostbusters bestaan in een gedeeld Baskin Robbins Universum:

Tweet verwijderd

De release van Ghostbusters: Afterlife staat gepland voor november 2021. In de film zien we een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aankomen in een klein stadje. Daar komen de kids erachter dat ze een connectie hebben met de oorspronkelijke Ghostbusters.

NieuwsFilm

meest populair