Eerste blik op Jude Law als Captain Hook in nieuwe Disney-film

Eerste blik op Jude Law als Captain Hook in nieuwe Disney-film

Disney's Peter Pan & Wendy is in de maak.

Het gaat snel met het aantal live-action sprookjes dat uit de productiehal van The Walt Disney Company rollen. Op dit moment werkt het huismuis aan onder meer de bioscoopfilm The Little Mermaid en de Disney+ titel Peter Pan & Wendy.

Ondanks dat de Peter Pan-film gelijk naar streaming gaat, heeft de film wel A-list acteurs aan boord. Zo speelt niemand minder dan Jude Law de rol van het iconische figuur Captain James Hook. Nu zijn er eerste setfoto's opgedoken van Law als Hook.

Het is niemand minder dan David Lowery die de film regisseert. Lowery is bekend van de goed ontvangen Disney-film Pete's Dragon uit 2016, maar ook van het nog deze zomer te verschijnen The Green Knight het drama en Ain't Them Bodies Saints uit 2013.

Foto's van Jude Law als Kapitein Haak
Naast Law zijn er ook rollen voor onder meer Alexander Molony als Peter Pan, Ever Anderson als Wendy Darling, Yara Shahidi als Tinker Bell, Jim Gaffigan als Mr. Smee, Alan Tudyk als George Darling en Molly Parker als Mary Darling. Hieronder zie je de foto's van Law als Hook.

Disney's Peter Pan & Wendy wordt sinds januari dit jaar opgenomen en staat gepland voor 2022. Een extacte datum is er nog niet.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair