Eerste blik op de nieuwe Marvel-held Echo, die ook een eigen serie krijgt

Eerste blik op de nieuwe Marvel-held Echo, die ook een eigen serie krijgt

De heldin is te zien op de set van televisieserie Hawkeye.

Nieuwe setfoto's van Marvel-serie Hawkeye laten zien hoe actrice Alaqua Cox eruit ziet als een van de nieuwe heldinnen van het Marvel Cinematic Universe. Zij speelt de rol van Echo in de televisieserie rond Jeremy Renners Hawkeye.

In de serie wordt het verhaal van Barton verteld, specifiek wat er met hem gebeurd is sinds de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Zo zien we flashbacks naar zijn tijd als Ronin en zien we hem een opvolger trainen: Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

Maar ook Echo
Marvel Studios komt in de serie echter met nog een heldin, Maya Lopez. In de comics staat deze dame ook wel bekend als Echo, een bijzonder vaardig moordenares die bijzondere krachten heeft.

Het is de vraag hoe groot haar rol in de serie wordt. Het lijkt er in elk geval op dat het personage op het moment dat onderstaand beeld nog geen groot trauma meegemaakt heeft. In de comics schildert Echo een witte hand op haar gezicht. Dat doet ze om haar vader te eren, die in de comics een bloederige handafdruk op haar gezicht achterlaat, vlak voordat hij overlijdt.



Echo krijgt nog een grote rol in het Marvel Cinematic Universe, want het personage is in de toekomst ook te zien in een heel eigen serie op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair