'Harry Potter'-acteur verpestte de films voor zijn kinderen

'Harry Potter'-acteur verpestte de films voor zijn kinderen

De kids van Jason Isaacs kunnen de films niet eens kijken.

Acteur Jason Isaacs, die de rol van Lucius Malfoy in de Harry Potter-films speelt, verpestte de films voor zijn kinderen. Mocht je je afvragen hoe dan? Nou, omdat hij in de films speelt.

In de films is Lucius vooral te zien als de irritante man die dolblij en te trots is op zijn zoon Draco. Tegelijk beïnvloedde hij achter de schermen mensen in het Ministry of Magic, waardoor Voldemort sneller op kon komen. Hoewel velen vinden dat Jason Isaacs de rol goed speelt, geldt dat niet voor iedereen.

De films verpest
Volgens Isaacs vermijden zijn kinderen de Harry Potter-films. Vooral omdat hij er in zit. "Ze zouden nog liever hun eigen tenen opeten dan een film kijken waar hun vader in zit", aldus Isaacs.

"Laten we Harry Potter even negeren. Het geldt eigenlijk voor alles dat ik ooit gedaan heb; daarin zouden ze zien hoe hun pa ofwel seks heeft, of mensen vermoordt en soms ook allebei tegelijk. Dat is niet iets waar mensen mee willen dealen, behalve misschien als ze in therapie zijn. Ze houden wel van de boeken trouwens."

Hopelijk kunnen de kinderen de acht films ooit wel zien. Wellicht bij een eventuele reboot van de filmfranchise?

NieuwsFilm

meest populair