Algemeen

Videoclip James Bond titelsong

door FilmTotaal op 02.11.2006 om 14:04 in Algemeen
Zolang de video-politie hem nog niet heeft weggehaald is op YouTube de videoclip van Chris Cornells You Know My Name, de titelsong voor de nieuwe Bond-film Casino Royale, te zien.20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HornBlower

Avatar

Apart een huilende Bond (1x bij OHMSS)en hij ligt ook nog eens in het ziekenhuis Verder wel leuke clip

Yakavetta

Avatar

Hij heeft een behoorlijk goede reden om in het ziekenhuis te liggen..

Het nummer is oké. Wel energiek. Op de film kan ik niet meer wachten.

Groundhog

Avatar

Dit is toch verschrikkelijk. Ik mis totaal het james bond gevoel, het had net zo goed een nummer van een of andere derderangs band kunnen zijn. 13 in een dozijn nummer met absoluut geen James Bond magiek. Waardeloos...

Scotch

Avatar

Ik vind Audioslave best okay maar dit klinkt echt bagger zeg. En daarnaast past het totaal niet bij James Bond.

sirozner

Avatar

Zullen we hierbij de James Bond Fransise afsluiten? Want dit heeft er natuurlijk niks meer mee te maken, gekke bond, gekke theme... nope, beetje jammer. Het had net zo goed geen bond kunnen zijn, maar een film over een secret agent.
Jammer

Noldy

Avatar

Ach ja, dit moet toch ook een James Bond voorstellen in zijn vroegere jaren als hij nog net (of was het voort eerst?) missies gaat doen. Ik vind dit wel een lekker radicaal rauw sfeertje oproepen. Een James Bond die nog niet tot zijn volle fijnheid is gekomen verdient een iets andere aanpak >Smiley face

merijnsa

Avatar

James Bond moest ook wel eens veranderen en nu is dat moment met een best lekker nummer erbij. Beter dan Madonna...

Colonel_Kurz

Avatar

Het geluid hiervan klinkt al beter dan de lo-fi versie die eerder op internet rondwaarde, maar ik wacht toch met een definitief oordeel of het als Bondnummer tot ik het heb gehoord in de bios.

Peter

Avatar

Colonel_Kurz "ik wacht toch met een definitief oordeel of het als Bondnummer tot ik het heb gehoord in de bios."


een goede productie is leuk, maar als het om een bond-titelnummer gaat kun je ook zonder dat wel horen of het geschikt is of niet. chris cornell is een beste jongen, het album superunknown luister ik nog steeds graag, maar dit nummer heeft, nog afgezien van dat het enorm zuigt, niks met bond te maken. ook als men de frisse-craig-restart met frisse en 'anders-dan-anders'-muziek wil opleuken zijn er veel betere keuzes dan een fossiel als chris cornell.

Colonel_Kurz

Avatar

Peter "een goede productie is leuk, maar als het om een bond-titelnummer gaat kun je ook zonder dat wel horen of het geschikt is of niet. chris cornell is een beste jongen, het album superunknown luister ik nog steeds graag, maar dit nummer heeft, nog afgezien van dat het enorm zuigt, niks met bond te maken. ook als men de frisse-craig-restart met frisse en 'anders-dan-anders'-muziek wil opleuken zijn er veel betere keuzes dan een fossiel als chris cornell."
Bij dat lo-fi nummer had ik het idee dat er allerlei snaarpartijen niet goed hoorbaar waren. Dat zijn ze nu wel, en met het tweede deel van mijn opmerking bedoel ik vooral dat ik hoop dat het in de bios opeens op wonderbaarlijke, haast magische wijze een stuk leuker klinkt. ;) En in ieder geval is het nu al beter dan Die Another Day

ash_

Avatar

Slecht vind ik het nummer niet, alleen is het niet bijzonder. Maar ja, ik vind de titelsongs van de laatste paar Bond films niet bijzonder. Alleen The World Is Not Enough vond ik nog ok en dat nummer is opvallend genoeg geschreven door David Arnold (score composer van de laatste paar Bonds), die ook co-auteur is van dit nummer.

Maar goed, ik hoop dan ook nog steeds dat de producers good old John Barry en Shirley Bassey weer eens inhuren.

Aan de andere kant past dit natuurlijk ook precies in het straatje van het heruitvinden van de Bond formule. Ik blijf in ieder geval ontzettend benieuwd naar de film.

Steve Harwin

Avatar

Groundhog "Dit is toch verschrikkelijk. Ik mis totaal het james bond gevoel, het had net zo goed een nummer van een of andere derderangs band kunnen zijn. 13 in een dozijn nummer met absoluut geen James Bond magiek. Waardeloos..."


Deze mening deel ik wel. Het is geen subliem nummer, en geen fantastische zanger / band. Er zitten wat elementjes in (de welbekende suspence-strijkers en stoot-blazers op de achtergrond :Z) die het een 'James Bond' - achtig cachet moeten geven, maar het doet allemaal wat geknutseld aan. Niet mijn kopje thee.
Hadden ze niet beter Coldplay kunnen polsen of zo?

zinkstar

Avatar

Na het vanzelfsprekende explosieve begin van de film kickt dit liedje er volgens mij wel lekker in!
en dan nog ondersteunt door vrouwelijke- en geweren visuals
volgens mij gaat het er gewoon goed bijpassen
daarbij zijn alle bondnummers stinknummers als je ze hoort zonder naar de film te kijken duss....
wacht nou maar gewoon af wat het effect op je zal zijn in de bios!

Rubbert

Avatar

Ik vond hem ook niet zo goed, het klinkt als een wannabe James Bond theme, met zang erachter. Verder ken ik die gast totaal niet.

Thiver

Avatar

Stijlvolle song en even stijlvolle clip. Niet Bond-achtig? So fucking what? Dit nummer straalt adrenaline uit en doet mij steeds meer verlangen naar de film!

Colonel_Kurz

Avatar

ash_ "Maar goed, ik hoop dan ook nog steeds dat de producers good old John Barry en Shirley Bassey weer eens inhuren."
Of het nou betrouwbaar is of niet, dit staat op IMDb:His last film score was for Enigma (2001) and although his stage musical, "Brighton Rock", had a short run in London in 2004, he shows no sign of re-emerging into the world of film music.

JB

Avatar

Groundhog "Dit is toch verschrikkelijk. Ik mis totaal het james bond gevoel, het had net zo goed een nummer van een of andere derderangs band kunnen zijn. 13 in een dozijn nummer met absoluut geen James Bond magiek. Waardeloos..."

Precies, een "bond theme" dient worden gezongen door een dame met een "grote" stem, zeker niet niet door een slappe softrocker.

Thiver

Avatar

sirozner "Zullen we hierbij de James Bond Fransise afsluiten? Want dit heeft er natuurlijk niks meer mee te maken, gekke bond, gekke theme... nope, beetje jammer."

Hoeveel gekker dan bijvoorbeeld Duran Duran of een verknipte Madonna-song?

sirozner "Het had net zo goed geen bond kunnen zijn, maar een film over een secret agent."

Sterker nog: toen ik de clip zag, dacht ik bijna dat ik naar de soundtrack van een van de Bourne-films aan het kijken was. Kan ik deze in het slop geraakte serie een groter compliment geven dan dat?

JB "Precies, een "bond theme" dient worden gezongen door een dame met een "grote" stem, zeker niet niet door een slappe softrocker."

Hmmm... volgens mij is dit bij zeker de helft van de Bond-films niet van toepassing. :X

spock

Avatar

Aardig lied,Je moet niet vergeten dat dit in het begin van de film is en dat je er andere beelden er bij zie,Dit is alleen die clip van de band zoals je hem zie op MTV.

SJtorms

Avatar

Inderdaad helemaal gelijk in: net de film gezien, en ik vond het nummer ook absoluut niets maar in de bios was het geweldig om te horen en het past ook bij de Film niks mis mee!

NieuwsFilm

meest populair