Zaten er nou oorspronkelijk weerwolven in geflopte Disney-film 'The Lone Ranger'?

Zaten er nou oorspronkelijk weerwolven in geflopte Disney-film 'The Lone Ranger'?

Gore Verbinski heldert de geruchten die al jaren rond gaan eindelijk op.

Regisseur Gore Verbinski maakte voor Disney de film The Lone Ranger. Het is een van de grootste flops ooit, met een gigantisch budget, dure castleden en helaas een behoorlijk matig plot.

Jerry Bruckheimer kocht de rechten op de franchise in 2008 en ontwikkelde hem vervolgens tot een blockbuster voor Disney. Een project waarvan lang gezegd werd dat er weerwolven in zouden zitten. Maar in het uiteindelijke product zagen we die niet terug, wat mogelijk te maken heeft met de grote hoeveelheid gedoe achter de schermen, waarbij heel wat momenten opnieuw opgenomen moesten worden.

Wel of geen weerwolven?
In een recent interview met Collider, vertelde Verbinski eindelijk hoe het zit met dat gerucht over weerwolven. Dat blijkt inderdaad in het script te hebben gezeten, maar werd eruit gehaald toen Verbinski aan boord kwam.

"Ergens tussendoor, zonder dat ik erbij betrokken was, zaten we weerwolven in. Daar komt dat verhaal ook vandaan. Maar dat scenario heb ik nooit gelezen," aldus de regisseur.

Weerwolven of geen weerwolven, de film werd behoorlijk slecht ontvangen en wist niet aan te slaan bij het bredere publiek.

NieuwsFilm

meest populair