Legendary bedankt fans 'Godzilla vs. Kong' en hint op vijfde film

Legendary bedankt fans 'Godzilla vs. Kong' en hint op vijfde film

Mogelijk komt er nog een film in de franchise uit!

Fans van Godzilla vs. Kong hopen er heel erg op dat er nog een nieuwe MonsterVerse-film aankomt. De vraag is nog altijd of dat wel gaat gebeuren, mede doordat de deal tussen Warner Bros. en Legendary Pictures rond is.

In een bericht op Twitter, licht Legendary Pictures de reis die het publiek tot nu toe heeft afgelegd in het MonsterVerse toe. Er zijn beelden van achter de schermen van elk van de films te zien, evenals beelden van premières en meer. En er lijkt een toekomst te zijn!

MonsterVerse-fans bedanken
Legendary bedankt de fans van de franchise: "aan alle fans van het verleden, van nu en de toekomst, BEDANKT" schrijft de studio. Daarmee impliceert men dat de franchise dus niet per se tot een einde zal komen, en gewoon door kan gaan.



Schrijver Max Borenstein vertelde al recent dat het wat hem betreft gewoon door kan gaan. Maar: "we hebben nu een punt bereikt dat deel van onze ambitie was sinds het begin, dus ik kijk heel erg uit naar de toekomst van de franchise."

Het einde van Godzilla vs. Kong liet zien dat er meer in zou kunnen zitten. Wellicht zitten er dus nog wat meer MonsterVerse-films aan te komen.

NieuwsFilm

meest populair