Kim Kardashian in bikini met een enorme inkijk

Kim Kardashian in bikini met een enorme inkijk

Lekker aan het strand in een mini-bikini.

Met een vermogen van meer dan een miljard dollar mag Kim Kardashian zich rekenen tot de rijkste celebs van de wereld. En dan te denken dat haar faam begon met de naar verluidt opzettelijk gelekte 18+ video Kim Kardashian, Superstar. Zo makkelijk kan het dus gaan.

Al snel moest er een realityshow rond Kardashian en haar familie komen en nog altijd is Keeping Up with the Kardashians op de buis te zien. De show startte in 2007, een paar jaar nadat haar "privévideo" lekte en volop de aandacht kreeg.

Maar ze speelt ook in meer professionele producties. Het begon met de komedie Disaster Movie uit 2008 en ze had zo'n drie jaar geleden nog een cameo in Ocean's 8 uit 2018. Dit jaar horen we haar in ieder geval als het figuurtje Delores in de animatiefilm PAW Patrol: The Movie.

Veel lichaam op Instagram
Maar de bekendste Kardashian blijft vooral bekend van haar rondingen die ze doorgaans alleen toont als er iets mee te verdienen valt. En dat doet ze uiteraard volop met Instagram, waarop ze vele merken naar haar 214 miljoen volgers brengt. "Bliss" schrijft ze enkel bij een foto in minuscule bikini met een forse inkijk.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar mini-bikini zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair