Goed nieuws voor fans van 'Godzilla vs. Kong': de franchise gaat door

Goed nieuws voor fans van 'Godzilla vs. Kong': de franchise gaat door

Er komen meer films aan!

Het was voor fans even de vraag of het MonsterVerse nog door zou gaan na Godzilla vs. Kong. Eerder deze week zagen we al een video van Legendary Pictures die hintte op een grotere toekomst voor de franchise en nu wordt dat beeld bevestigd.

Josh Grode, de CEO van Legendary Entertainment, stelt dat het productiebedrijf heel wat meer plannen voor toekomstige MonsterVerse-films heeft. Het zou goed kunnen dat er heel wat meer aan zit te komen.

Meer projecten
Een van die toekomstige projecten is alvast aangekondigd: een samenwerking tussen Legendary en Netflix. Die twee bedrijven maken een anime-achtige serie die zich afspeelt op Skull Island. Maar er zit dus nog meer aan te komen.

Tijdens een gesprek met Deadline vertelde Grode dat Legendary Entertainment de toekomst van het MonsterVerse op dit moment in kaart brengt. Het grote box office succes van Godzilla vs. Kong leidt dus tot meer films in de toekomst.

Grode vertelde dat er ook bioscoopfilms aan zitten te komen. Met de woorden "we hebben meerdere ideeën voor films" kunnen fans dus gerustgesteld zijn. Dat is ook niet gek, want Godzilla vs. Kong blijkt een flinke box office hit, ondanks de coronapandemie die nog altijd bioscopen wereldwijd gesloten houdt én het feit dat in de Verenigde Staten de film ook op HBO Max staat.

NieuwsFilm

meest populair