Regisseur over wat je kunt verwachten van 'The Meg 2'

Meg 2: The Trench komt eraan, en is mogelijk R-rated.

Met een wereldwijde opbrengst van maar liefst ruim 530 miljoen dollar was de mager ontvangen haaien-actiefilm The Meg een groot succes in 2018. Uiteraard is een tweede deel in de maak.

Regisseur Ben Wheatley, bekend van High Rise en Free Fire, zal dit keer regisseren en in gesprek met Comicbook.com gaf hij aan wat hij met de film wil doen.

"Veel ervan zal The Meg respecteren en ik zal proberen om een geweldige Meg-film te maken," deelde Wheatley met ComicBook.com. "Ik wil er niet per se iets heel anders van maken waardoor niemand de film herkent."

Grote verantwoordelijkheid
"Maar het is een kans om een actiefilm op een waanzinnig grote schaal te maken. En dat is gewoon ongelooflijk. Alleen al het maken van de storyboards. Dan denk ik van 'Oh, het is gewoon...' Het voelt als een grote verantwoordelijkheid, om ervoor te zorgen dat de film het waarmaakt, voor alle fans van haaienfilms," voegde Wheatley eraan toe.

Meg 2: The Trench heeft nog geen verschijningsdatum, maar er werd al wel gehint naar dat dit deel wel R-rated wordt in tegenstelling tot het brave eerste deel. De trailer voor de eerste film:



NieuwsFilm

meest populair