Algemeen

'Dune' wordt heel spectaculair

Dat vertelt een van de schrijvers van de film.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Er zijn weinig sci-fi boeken zo geliefd als Dune van Frank Herbert. En als er iemand is die het kan om zo'n franchise succesvol te verfilmen,is het wel regisseur Denis Villeneuve.

Een van de schrijvers van het script van Dune, Eric Roth, stelt nu dat de film "heel spectaculair" is. Hij hypet het project behoorlijk op.

Dune-film
"Het was prachtig om aan Dune te werken. Ik had wat werk voor Denis verricht bij Arrival en we werden een beetje soulmates," vertelde Roth aan Collider. "Dus toen Dune de revue passeerde, vroeg hij of ik een aanpak kon bedenken. En dat deed ik: ik schreef een grote, veel te grote, Eric Roth-versie die bepaalde dingen omvatte die ik speciaal vond."

i]"Ik denk niet dat hij er Lord of the Rings van maakte, maar het is wel behoorlijk spectaculair. Hij is een visionair van een heel eigen soort, die Denis."[/i]

Dune draait om Paul Atreides. Zijn familie krijgt het gouverneurschap over de meest gevaarlijke planeet in het universum. Een complot leidt tot een groot en gevaarlijk conflict, waarbij Paul moet strijden om te overleven en zijn familie tegen een noodlot te beschermen. Vanaf 1 oktober te zien.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cyclingnerd

Avatar

Hopelijk zijn de bioscopen tegen die tijd weer begaanbaar. Ben razend nieuwsgierig , via streaming op tv blijft er toch niks van over..

neo123

Avatar

Waarschijnlijk binnenkort op Amazon Prime, HBO max etc ????

Xamaz

Avatar

Lijkt mij erg gaaf!

Lurking metafan

Avatar

Dennis Villeneuve is een geweldige regisseur, ik ben heel erg benieuwd hoe zijn versie van Dune geworden is.

Ik hoop alleen dat Dune het commerciële succes wordt dat hij en de Dune saga verdienen.
Ik zie een Dune filmtrilogie or Dune-verse wel zitten

Master Of Films

Avatar

Een van de schrijvers van het script van Dune, Eric Roth, stelt nu dat de film "heel spectaculair" is.
Wij van WC eend. Muv Josh Trank, zullen de meeste Hollywood mensen pas achteraf klagen met welke wanproduct ze ooit hebben bemoeid. Maar vooraf een film premiere hebben zulke inspraken dan toch geen inhoud.

Dat gezegd te hebben. Denis Villeneuve's Dune. De eerste teleurstellende Villeneuve film moet nog gemaakt worden Smiley face

Tom star wars fan

Avatar

Blade runner die nieuwe,
Had hij ook super gaaf gemaakt....was echt super mooie sci fi film,
En sloot perfect aan op ze voorganger....
Dus wel benieuwd naar deze film...
Ik vind mooie sci fi de gaafste films om te zien

NieuwsFilm

meest populair