Fans starten petitie om T'Challa toch te hercasten in 'Black Panther II'

Fans starten petitie om T'Challa toch te hercasten in 'Black Panther II'

Sommige mensen vinden het toch een goed idee om hem opnieuw te casten.

De dood van Chadwick Boseman kwam voor de fans behoorlijk onverwacht. Marvel Studios besloot de acteur, die de rol van Black Panther speelde, te eren door zijn personage niet opnieuw te casten.

Dat vertelde Marvel-baas Kevin Feige enige tijd geleden. Hij vindt dat Boseman niet te vervangen valt en dus moet T'Challa ook niet opnieuw gecast worden. De focus in Black Panther II komt op andere personages in de franchise te liggen.

Toch doen?
Maar niet iedereen blijkt het hiermee eens te zijn. Een aantal Marvel-fans hebben een petitie gestart om toch het personage T'Challa te hercasten.

Volgens hen is het juist een manier om het werk van Boseman en zijn nalatenschap te eren. "We hebben tot nu toe slechts de oppervlakte van het verhaal van T'Challa in het MCU gezien en er is zoveel meer om nog te vertellen", lezen we onder meer in het verhaal. Bovendien vinden de starters van de petitie het personage te belangrijk als "letterlijk onderdeel van zwarte geschiedenis", om hem niet nog eens in een film te laten zien.

Op moment van schrijven zijn er bijna 5.000 mensen die de petitie getekend hebben. Mocht je ook willen tekenen, kan dat op Change.org.

NieuwsFilm

meest populair