Krijgen we een cross-over met 'Jurassic World' in 'Fast & Furious 10'?

Krijgen we een cross-over met 'Jurassic World' in 'Fast & Furious 10'?

Komen de twee grote franchises bij elkaar?

Zowel de films in de werelden van Jurassic World als Fast & Furious komen van Universal Pictures en dat zou een cross-over in principe redelijk eenvoudig moeten kunnen maken. Maar zien de filmmakers dit ook zitten?

Tijdens een persconferentie werd aan F9-regisseur Justin Lin gevraagd of we de helden uit de Fast & Furious-franchise ooit de Jurassic World-reeks binnenrijden. "Nou, ik heb nog nooit iets geweigerd," was de reactie van Lin.

Dominic Toretto vs. T-Rex?
"En het feit is dat een deel van onze filosofie is om onszelf nooit te beperken. En dat is alles wat ik zal zeggen," zei Lin er nog over. De regisseur stuurt zijn helden in deel negen overigens wel de ruimte in, dus alles lijkt mogelijk.

Actrice Michelle Rodriguez ziet overigens mogelijkheden voor Universal Pictures. "Als je eenmaal een bepaald hoogtepunt hebt bereikt, dan kun je nergens anders heen dan de franchises te kruisen en samen te voegen. Dat is wat grote bedrijven met elkaar doen als ze te groot worden, snap je wat ik bedoel?" zei Rodriguez.

Fast & Furious 9 zal in ieder geval eerst nog verschijnen (zonder dino's), vanaf 26 juni in de Nederlandse zalen. Daarna volgen nog twee films in de hoofdreeks.

NieuwsFilm

meest populair