Algemeen

Oscarfavoriet 'The Father'-vervolg 'The Son' strikt twee topacteurs

Regisseur Zeller wist hoge ogen te gooien met het eerste deel.

door Wouter Drummen om 12:12 in Algemeen
Florian Zeller is voornamelijk bekend als schrijver van toneelstukken, maar hij wist hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut genaamd The Father. De Franse Zeller heeft nu duidelijk de smaak te pakken. Hij gaat namelijk aan de slag met de opvolger hierop, genaamd The Son.

Zeller's The Father wist onlangs maar liefst zes Oscarnominaties in de wacht te slepen. Hierin zijn de hoofdrollen weggelegd voor Anthony Hopkins en Olivia Colman, maar ook voor het vervolg heeFt Zeller nu grote namen weten aan te trekken.

Wat te verwachten
Hugh Jackman (The Prestige) en Laura Dern (A Marriage Story) hebben namelijk voor de hoofdrollen getekend. Het verhaal gaat over een man (Jackman) die een gelukkig leven leidt met zijn nieuwe vriendin en hun pasgeboren baby.

Zijn leven wordt echter overhoop gegooid wanneer zijn ex-vrouw (Dern) en zijn tienerzoon, die met depressie kampt, hem komen opzoeken.

Trilogie
De film is gebaseerd op Zeller's eigen toneelstuk, Le Fils. Samen met Le Père en La Mère vormt het een drieluik. Als het net zoals The Father een succes wordt zal hoogstwaarschijnlijk het derde deel, The Mother, eveneens verfilmd worden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Eergisteren The Father gekeken, wat een fantastische film. Wauw, ik krijg weer kippenvel als ik er aan denk. Topcast, top verhaal en wat speelt Anthony Hopkins dit sterk. Ik kreeg echt met de man te doen en heb me sterk in moeten inhouden om niet te huilen (waterige ogen zijn het zeker geworden). Deze film mag van mij absoluut de Oscar krijgen. Ben dan ook oprecht benieuwd naar het 'vervolg'.

Ereptile

Avatar

De 3e film kan ook "And the Holy Spirit" heten

NieuwsFilm

meest populair