Oscarfavoriet 'The Father'-vervolg 'The Son' strikt twee topacteurs

Oscarfavoriet 'The Father'-vervolg 'The Son' strikt twee topacteurs

Regisseur Zeller wist hoge ogen te gooien met het eerste deel.

Florian Zeller is voornamelijk bekend als schrijver van toneelstukken, maar hij wist hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut genaamd The Father. De Franse Zeller heeft nu duidelijk de smaak te pakken. Hij gaat namelijk aan de slag met de opvolger hierop, genaamd The Son.

Zeller's The Father wist onlangs maar liefst zes Oscarnominaties in de wacht te slepen. Hierin zijn de hoofdrollen weggelegd voor Anthony Hopkins en Olivia Colman, maar ook voor het vervolg heeFt Zeller nu grote namen weten aan te trekken.

Wat te verwachten
Hugh Jackman (The Prestige) en Laura Dern (A Marriage Story) hebben namelijk voor de hoofdrollen getekend. Het verhaal gaat over een man (Jackman) die een gelukkig leven leidt met zijn nieuwe vriendin en hun pasgeboren baby.

Zijn leven wordt echter overhoop gegooid wanneer zijn ex-vrouw (Dern) en zijn tienerzoon, die met depressie kampt, hem komen opzoeken.

Trilogie
De film is gebaseerd op Zeller's eigen toneelstuk, Le Fils. Samen met Le Père en La Mère vormt het een drieluik. Als het net zoals The Father een succes wordt zal hoogstwaarschijnlijk het derde deel, The Mother, eveneens verfilmd worden.

NieuwsFilm

meest populair