Algemeen

Vin Diesel denkt dat Paul Walker hielp met casting 'Fast & Furious 9'

De acteur voelde het!

door Jim Pedd om 08:33 in Algemeen
Vin Diesel en Paul Walker waren niet alleen ruim een decennium onderdeel van dezelfde filmfranchise, ook waren ze achter de schermen goed bevriend. Dochter Meadow van Walker noemt de actieheld bijvoorbeeld Uncle Vin. En de dochter van Diesel heet, in ere van Walker, Paulina.

Als drijvende kracht achter de franchise, heeft Diesel er altijd voor gezorgd dat Walker in de franchisefilms na zijn dood geëerd wordt. Zo besloot Diesel de franchise na tien films te eindigen, precies zoals hij ooit met Walker afgesproken had.

John Cena casten
Opmerkelijk genoeg vertelt Diesel nu dat hij ook besloot om John Cena te casten in Fast & Furious 9, omdat die volgens hem door Paul Walker op zijn pad gestuurd was.

"Ik weet nog dat toen we dichter bij de productiestart kwamen, Justin [Lin] en ik het hadden over hoe het zou zijn om een nieuwe Toretto te casten. De broer van Toretto. Je kan zoveel kanten op daarmee. En ik weet nog dat John Cena zich meldde bij het Dom-heiligdom dat ik heb om te mediteren en te trainen en in de mindset van Dominic te komen. En ik weet nog dat hij binnenkwam, en dat ik ineens het gevoel had dat Pablo, Paul Walker, hem gestuurd had. Ik sprak die avond met Justin en zei: 'Mijn gevoel zegt dat dit zo moest zijn'."

Om die reden is Cena dan ook te zien als Jakob Toretto, de geheime broer van Dominic Toretto over wie we nooit iets gehoord hebben in de twintig jaar dat de franchise bestaat. Toevallig is hij een meesterdief, dodelijk moordenaar en precisiechauffeur die uit is op wraak. Dat belooft dus wat.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Magnanimous

Avatar

@Civilian Supreme: Whahahahahahahahahahahaha
Precies wat ik dacht!

NumberOne

Avatar

Wat een ontzettende bull… koekwous

NieuwsFilm

meest populair