Johnny Depp heeft het ultieme bewijs: "Amber Heard loog over huiselijk geweld"

Het is weer tijd om terug te slaan! Figuurlijk dan...

Je kunt veel van Johnny Depp (57) zeggen, maar niet dat hij snel opgeeft. Hoewel hij de rechtszaak tegen de Britse tabloid THE SUN heeft verloren, focust hij zich nu volledig op de volgende rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard (34).

Zij beschuldigt hem namelijk van huiselijk geweld. Maar dankzij nooit eerder vertoonde politiebeelden meent Depp nu definitief te kunnen bewijzen dat ze glashard liegt.

Heard beweert dat Depp in mei 2016 hun appartement kort en klein heeft geslagen. Hij zou tevens een telefoon naar haar gesmeten hebben.

Vrienden van Heard belden de politie en die kwamen een paar uur later om het bewuste appartement te onderzoeken. Op nooit eerder vertoond beeldmateriaal, afkomstig van hun bodycams, lijkt duidelijk zichtbaar dat het appartement er netjes bij ligt.

Er zijn nergens gebroken kandelaars te vinden of vlekken in het tapijt en op de muur van rode wijn alsmede glasscherven op de grond.

Alles en iedereen was in orde
De aanwezige agenten ontdekten geen verwondingen of schade en checkten vervolgens of de situatie oké was alvorens ze weer vertrokken.

Voor de advocaat van Depp, Adam Waldman, is het helder: "Dit bewijst de zoveelste leugen van Amber Heard en dat mijn cliënt onschuldig is". Agenten Tyler Hadden en Melissa Saenz zijn eventueel ook bereid te getuigen over wat ze die avond hebben meegemaakt.

Saenz zei al eerder deze week: "Ik zag haar niet aan als een slachtoffer van huiselijk geweld. Haar echtgenoot was niet thuis toen wij arriveerden. Zei weigerde mee te werken en wilde ons geen informatie geven over wat er gebeurd was, alleen de bevestiging dat alles en iedereen in orde was".

Voor Depp is deze zaak extra belangrijk, want door zijn verlies tegen THE SUN mag hij een 'vrouwenmepper' genoemd worden en dit label heeft hem, zoals bekend, al vele dierbare filmrollen gekost.

NieuwsFilm

meest populair