Eerste recensies 'Mortal Kombat'!

Mortal Kombat komt binnenkort uit op HBO Max en mogelijk in mei in Nederland in de bioscoop.

De film Mortal Kombat weet de afgelopen weken flink wat aandacht te vragen. De trailers en andere beelden doen namelijk zeer bruut aan en de release op HBO Max en in de Amerikaanse bioscopen is nabij. De eerste recensies staan nu online.

De film van debuterend regisseur Simon McQuoid en studio Warner Bros. staat er na tien recensies op Rotten Tomatoes nog net aan fresh bij. De Tomatometer staat namelijk op 60 procent met een gemiddelde van 5,30/10. Uiteraard verschijnen er komende dagen nog meer recensies.

Eerste recensies: vooral voor de fans
De recensies die online staat zijn wisselend. De één vindt de film vermakelijk, de andere beoordeelt de film vooral als "voor de fans" en dit laatste zou nog eens goed kunnen aangezien de film vooral veel gevechten, fatalities en andere typerende Mortal Kombat-gebuertenissen laat zien.

De film draait sinds 8 april in verschillende gebieden buiten de States. De 110 minuten durende gameverfilming wist tot op heden $10,7 miljoen op te halen, met de meeste opbrengst in Rusland. De Nederlandse verschijningsdatum is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair