Algemeen

Eerste recensies 'Mortal Kombat'!

Mortal Kombat komt binnenkort uit op HBO Max en mogelijk in mei in Nederland in de bioscoop.

door Bram de Groot om 18:17 in Algemeen
De film Mortal Kombat weet de afgelopen weken flink wat aandacht te vragen. De trailers en andere beelden doen namelijk zeer bruut aan en de release op HBO Max en in de Amerikaanse bioscopen is nabij. De eerste recensies staan nu online.

De film van debuterend regisseur Simon McQuoid en studio Warner Bros. staat er na tien recensies op Rotten Tomatoes nog net aan fresh bij. De Tomatometer staat namelijk op 60 procent met een gemiddelde van 5,30/10. Uiteraard verschijnen er komende dagen nog meer recensies.

Eerste recensies: vooral voor de fans
De recensies die online staat zijn wisselend. De één vindt de film vermakelijk, de andere beoordeelt de film vooral als "voor de fans" en dit laatste zou nog eens goed kunnen aangezien de film vooral veel gevechten, fatalities en andere typerende Mortal Kombat-gebuertenissen laat zien.

De film draait sinds 8 april in verschillende gebieden buiten de States. De 110 minuten durende gameverfilming wist tot op heden $10,7 miljoen op te halen, met de meeste opbrengst in Rusland. De Nederlandse verschijningsdatum is nog onbekend.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

"...De één vindt de film vermakelijk, de andere beoordeelt de film vooral als "voor de fans..." : alleen maar goede reviews dus Smiley face

Coola

Avatar

Voor de fans is goed, dat doet Godzilla vs Kong ook, en veel andere films zouden dat ook moeten doen fuck de main stream en de film snobs. De fans zouden ten alle tijden het uitgangspunten moeten zijn.

Bigds9fan

Avatar

Voor de fans.

Wat is daar mis mee? The Transformers The Movie was gemaakt voor de fans en dat is de enige echt goede. De rest is van (wel aardig zoals Bumblebee) tot complete bagger.

Het zijn de fans waar je het als franchise van moet hebben en als je die verliest.

Gigan72

Avatar

@bigds9fan
Transformers the movie was wel een mega flop
Kids waren aan het huilen om dat Optimus Prime dood ging ouders van die kids waren daar boos om
En fans waren er ook niet blij mee dat Optimus Prime en de rest van de Autobots en een aantal Decepticons dood gingen.
Hasbro gaf niets om de cartoon ze wisten niet eens dat Optimus Prime populair was het ging Hasbro alleen om het verkopen van speelgoed
Dus een film alleen voor fans is niet altijd een succes.

Robbepost

Avatar

Coola, je hoeft niet perse in elk comment GvK te noemen he ????Smiley face

Bigds9fan

Avatar

@Gigan72

De film was inderdaad een flop. En ja er gingen characters dood maar dat was puur omdat Hasbro het inderdaad zag als een manier om aan het speelgoed te verdienen.

Dus moesten er een aantal personages dood. En dat was niet leuk nee. Denk ook dat een groot deel van de kinderen van de ouders niet mocht gaan vanwege die negatieve kritieken. Waardoor die flopte. Maar ook de My Little Pony film flopte en GI Joe zou geflopt zijn maar die ging direct naar video.

Al dat terzijde is The Transformers The Movie onder fans toch goed gewaardeerd en beter als die Michael Bay misbaksel.

Ik heb die film meer keren gezien dan alle Bay films samen. Die hebben het excuus niet dat het gaat om een toy commercial maar konden echt goed zijn. Maar helaas.

En weinig films uit dat jaar hebben nog zo'n aanhang. Er zijn meerdere versies van gekomen en zelfs een release op Blu-Ray.

James Camerons Avatar is de best bezochte film ooit. The Shawshank Redemption deed het niet bijzonder goed maar wordt nu generaal gezien als de beste film ooit.

Succes is relatief en soms ook a pas over lange ermijn te meten.

@Robbepost Als die film echt voor de fans was zou die imho een meer open einde moeten hebben want hij is nu wel heel one sided.

Gigan72

Avatar

@bigds9fan
Transformers the movie is een prima film alleen het midden stuk vind ik een beetje saai
En over de Bay films ik vind deel 1 en 3 wel goed hoor de rest vind ik een stuk minder.

Ontopic
Ik wil MK graag zien maar ga er van uit dat weer online wordt ipv de bioscoop want denk niet dat die snel opengaan .

Coola

Avatar

@Bigds9fan welke film is one sided en daardoor niet voor de fans?

Maac

Avatar

Ik heb er echt naar uitgekeken, maar het was niet veel soeps helaas. Erg zonde!

NieuwsFilm

meest populair