Algemeen

Gedetailleerde plotdetails 'Spider-Man: No Way Home' lijken gelekt

Veel details uit de derde solofilm met Tom Holland.

door Bram de Groot om 19:13 in Algemeen
Nog dit jaar moet Spider-Man: No Way Home in de bioscopen verschijnen. Het derde solo-avontuur van de Peter Parker van Tom Holland belooft groots te worden met een aandeel voor Doctor Strange, het Multiversum en misschien ook wel de Spider-Mannen uit de eerdere films.

Via Reddit zijn nu mogelijke plotdetails verschenen, via SpideyForever245. Deze gebruiker heeft wel vaker details onthuld uit Marvel-producties. Zo onthulde hij als eerste details uit films als Star Wars: The Rise of Skywalker, Wonder Woman 1984 en het nog te verschijnen The Suicide Squad.

Onthullende details Spider-Man: No Way Home
Of onderstaande plotdetails kloppen wijst de uiteindelijk film van Marvel Studios pas uit. Mocht onderstaande kloppen, dan hebben we een vermakelijke film voor de boeg!


>> Er is een sprong in de tijd. Peter Parker moet voorkomen in de rechtbank, er gebeurt veel terwijl hij zijn onschuld probeert te bewijzen.

>> Het Multiversum breekt [en] er komen schurken uit andere werelden. Doctor Strange probeert ze te vangen en ze in een speciale gevangenis te stoppen die hij heeft gemaakt. De schurken ontsnappen op de een of andere manier omdat Peter met wat magie rommelt om zijn naam te zuiveren en het is nu aan hem om ze terug in de gevangenis te krijgen.

>>Tobey Maguire en Andrew Garfield zitten in het tweede en derde deel van de film.

>>Er zijn enkele scènes met Maguire en Garfield alleen.

>>De laatste act van de film is op het Vrijheidsbeeld dat er nu uitziet als een grote Captain America met het schild. De schurken zijn er allemaal. Holland, Maguire en Garfield ook. Er is een Stark Arc Reactor waar de schurken om vechten.

>>Alle schurken behalve Willaim Defoe's Green Goblin belanden in die gevangenis. De Goblin vermoordt iemand... Ik weet niet zeker wie, maar Peter van Tom Holland moet huilen en wordt zo boos dat hij probeert Goblin te vermoorden.

>>De film eindigt met Peter die de middelbare school afmaakt... Het lijkt erop dat iedereen aan het einde nog steeds weet dat hij Spider-Man is.


Spider-Man: No Way Home
De opnames voor Spider-Man: No Way Home werden verleden maand afgerond en de film staat gepland voor december dit jaar. Door al het geschuif op de kalender moet je niet raar staan te kijken als de film pas in de zomer van 2022 debuteert.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marvel_nerd_010

Avatar

Dit is te gedetailleerd om waar te zijn, alhoewel het wel logisch klinkt. Voorlopig neem ik dit maar met een korreltje zout.

NieuwsFilm

meest populair