Is dit de nieuwe Falcon in het Marvel Cinematic Universe?

Is dit de nieuwe Falcon in het Marvel Cinematic Universe?

Er lijkt weer een nieuwe superheld opgestaan te zijn.

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de serie The Falcon And The Winter Soldier.

De op een na laatste aflevering van The Falcon And The Winter Soldier bevat heel wat grote onthullingen, en verkende belangrijke thema's die ook nu in de echte wereld spelen. Ook zat er een verrassende cameo in de aflevering van iemand die een grote speler in het MCU zal worden.

Maar daar bovenop teasede men in de aflevering ook nog de komst van een nieuwe Captain America, in de vorm van Sam Wilson. We hebben hem nog niet in het kostuum gezien, maar hij is geen Falcon meer. Tegelijk lijkt het erop dat we wel al weten wie de nieuwe Falcon zal zijn.

Een tease
Sam heeft de hele serie eigenlijk drie bondgenoten gehad die hem de hele tijd bijstonden. Allereerst heb je natuurlijk Bucky, dan is er nog Sharon Carter en tot slot is er Torres. Dat personage wordt gespeeld door Danny Ramirez en is in de serie een jonge inlichtingenofficier die voor de Amerikaanse luchtmacht werkt.

In de vorige aflevering zagen we Bucky en Sam samen vechten tegen John Walker. Ze slaagden erin van hem te winnen en een uitgeputte Sam nam zijn vleugels mee naar Torres, zodat die gerepareerd konden worden.

Als Torres aan Sam vraagt wat hij met de vleugels wil doen, zegt Sam: "Hou jij ze maar". Het is geen duidelijke overdracht,. maar zou het dan toch een hint zijn? In de comics is Torres in elk geval echt de tweede Falcon, nadat Sam Wilson de nieuwe Captain America wordt. Wie weet dat het dus ook uitkomt!

NieuwsFilm

meest populair