Video

Sub-Zero vs. Scorpion in 'Mortal Kombat'-clip

Twee van de bekendste gezichten uit de geliefde franchise.

door Wouter Drummen om 17:57 in Video
Gisteren verschenen de eerste Mortal Kombat recensies. Ondanks het feit dat de film op Rotten Tomatoes nog net op fresh staat, wordt Mortal Kombat voornamelijk beoordeelt als een film voor de fans. Dus een gevecht tussen Scorpion vs. Sub-Zero kan dan natuurlijk ook niet uitblijven.

De twee vechtersbazen horen bij de bekendste Mortal Kombat-personages en zijn aartsvijanden van elkaar. Het was dus wel te verwachten dat ze het tegen elkaar zouden opnemen in de film. Nu is dan ook een korte vechtclip tussen de twee vrijgegeven. Deze is hieronder te zien.Verhaal
Mortal Kombat werd geregisseerd door Simon McQuoid en volgt Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter. Hij raakt betrokken bij de decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen twee lang geleden overleden ninja-clans.

Young raakt vervolgens met verschillende anderen verwikkeld in een vechttoernooi dat georganiseerd wordt door Raiden. Onder hen bevinden zich onder andere Jax en Sonya Blade, die een vreemde band met Young delen in de vorm van mysterieuze moedervlekken.

De film draait sinds 8 april in verschillende gebieden buiten de States. De 110 minuten durende gameverfilming wist tot op heden $10,7 miljoen op te halen, met de meeste opbrengst in Rusland. De Nederlandse verschijningsdatum is vooralsnog onbekend.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Alpha80

Avatar

Nice...can't wait

NieuwsFilm

meest populair