Algemeen

Zo kan 'Spider-Man: No Way Home' de veel jongere Doc Ock terugbrengen

Alfred Molina is de jongste niet meer.

door Jim Pedd om 18:54 in Algemeen
Acteur Alfred Molina sprak eindelijk over zijn terugkeer als de schurkachtige Doc Ock, een rol die hij zeventien jaar geleden speelde in Spider-Man 2. Voor MCU-film Spider-Man: No Way Home doet hij dat weer.

Hoewel Otto Octavius om het leven kwam aan het einde van Spider-Man 2, keert het personage toch terug om Peter Parker weer lastig te vallen. Interessant is dat het echt gaat om de versie van het personage die om het leven kwam in Spider-Man 2.

Digitaal verjongen
Vermoedelijk ontwaakt Doc Ock dus direct na de gebeurtenissen in Spider-Man 2, maar dan in een heel andere realiteit. Molina vond het wat apart, gezien zijn leeftijd, maar daar had regisseur Jon Watts het volgende op te zeggen: "Hij keek naar mij en zei: 'Heb je gezien wat we met Bob Downey Jr. en Sam Jackson gedaan hebben?'"

Tegelijk maakt Molina zich nog altijd een beetje zorgen: "Kijk maar naar The Irishman. Ze hebben het gezicht van Robert De Niro er jonger uit laten zien. Maar toen hij aan het vechten was, zag hij eruit als een oude man. Dat baart mij wel wat zorgen over mijn terugkeer. Ik heb niet meer dezelfde fysieke gesteldheid als 17 jaar geleden. Dat is een feit."

Gelukkig doen de "tentakels al het werk. De armen verzorgen het moord- en breekwerk." Dat wordt dus wat als de film eind dit jaar te zien is!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Neeeee!!! Niet verjongen, is zware onzin in dit geval.

Gewoon de oudere Dock Ock, waarom verjongen.

Swoieso was hij sterk door de 'tentakels', dus is goed zo, gewoon de oudere versie.

Coola

Avatar

"Vermoedelijk ontwaakt Doc Ock dus direct na de gebeurtenissen in Spider-Man 2, maar dan in een heel andere realiteit."

Ja goed heel erg goed plan om hem niet te verjongen want als je direct ontwaakt in een andere universum ben je gelijk 17 jaar ouder.... heel erg logisch...... Nee hij moet er exact zo uit zien 17 jaar geleden dat is de meest logische keuze.

Civilian Supreme

Avatar

Molina heeft helemaal gelijk en waarom zo moeilijk doen? Hij kon het nog overleefd hebben dus laat gewoon zijn oudere ik zien. Die verjongingen zijn voor korte scenes acceptabel maar nog steeds niet goed genoeg.

Filmhead

Avatar

Hopelijk wordt deep fake ooit beter dat het highres kan. Die techniek is vele malen beter wat we steeds zien in films. Check maar die bekende aan het einde van de Mandalorian voor en na, wat een mega verschil.
Irishman vond ik erg lelijk gedaan. Ook daar is de deep fake ongelooflijk veel mooier! https://youtu.be/dHSTWepkp_M

NieuwsFilm

meest populair