Zo kan 'Spider-Man: No Way Home' de veel jongere Doc Ock terugbrengen

Alfred Molina is de jongste niet meer.

Acteur Alfred Molina sprak eindelijk over zijn terugkeer als de schurkachtige Doc Ock, een rol die hij zeventien jaar geleden speelde in Spider-Man 2. Voor MCU-film Spider-Man: No Way Home doet hij dat weer.

Hoewel Otto Octavius om het leven kwam aan het einde van Spider-Man 2, keert het personage toch terug om Peter Parker weer lastig te vallen. Interessant is dat het echt gaat om de versie van het personage die om het leven kwam in Spider-Man 2.

Digitaal verjongen
Vermoedelijk ontwaakt Doc Ock dus direct na de gebeurtenissen in Spider-Man 2, maar dan in een heel andere realiteit. Molina vond het wat apart, gezien zijn leeftijd, maar daar had regisseur Jon Watts het volgende op te zeggen: "Hij keek naar mij en zei: 'Heb je gezien wat we met Bob Downey Jr. en Sam Jackson gedaan hebben?'"

Tegelijk maakt Molina zich nog altijd een beetje zorgen: "Kijk maar naar The Irishman. Ze hebben het gezicht van Robert De Niro er jonger uit laten zien. Maar toen hij aan het vechten was, zag hij eruit als een oude man. Dat baart mij wel wat zorgen over mijn terugkeer. Ik heb niet meer dezelfde fysieke gesteldheid als 17 jaar geleden. Dat is een feit."

Gelukkig doen de "tentakels al het werk. De armen verzorgen het moord- en breekwerk." Dat wordt dus wat als de film eind dit jaar te zien is!

NieuwsFilm

meest populair