Gerucht: Hugh Jackman bijna akkoord met terugkeer als Wolverine in het MCU

Gerucht: Hugh Jackman bijna akkoord met terugkeer als Wolverine in het MCU

Hij zou misschien nog eenmaal willen schitteren als Logan.

In 2017 was Hugh Jackman er duidelijk over: zijn tijd als Wolverine kwam tot een einde. Dat gebeurde ook echt met de film Logan. Die scoorde goed aan de box office, maar ook bij critici en werd zelfs genomineerd voor een Academy Award.

Bovendien nam de film op passende wijze afscheid van Hugh Jackman in de X-Men franchise. Voor Fox was dat prima, en wat Jackman betreft was het ook een passend moment. Maar niet lang daarna nam Marvel Studios Fox over, en begon het te kijken naar de mogelijkheden van een nieuwe film over Wolverine.

Terugkeer van Jackman?
Nu stelt Mikey Sutton op basis van anonieme bronnen binnen Lucasfilm dat Jackman mogelijk terugkeert als Wolverine. De acteur is nu 52 jaar oud en stopte eerder juist met de rol omdat de fysieke belasting te groot werd.

Toch zou Marvel Studios gesprekken hebben gevoerd met Jackman over een eventuele terugkeer. Daar zou de acteur in eerste instantie niet voor open hebben gestaan, maar volgens Mikey Sutton ligt het nu iets genuanceerder.

Jackman zou vooral bang zijn dat zijn afscheid met Logan niet meer zo mooi zou zijn als het was, als hij weer terugkeert. Volgens Sutton zou Kevin Feige er daarom voor hebben gekozen een Logan uit het multiversum in een X-Men film te laten zien, die weer gespeeld zou kunnen worden door Jackman. En dus zou hij het scenario willen zien, en zijn keuze daar van af laten hangen. Een terugkeer zit er, als Sutton het bij het rechte eind heeft, dus misschien in!

NieuwsFilm

meest populair