Algemeen

Gerucht: Hugh Jackman bijna akkoord met terugkeer als Wolverine in het MCU

Hij zou misschien nog eenmaal willen schitteren als Logan.

door Jim Pedd om 08:54 in Algemeen
In 2017 was Hugh Jackman er duidelijk over: zijn tijd als Wolverine kwam tot een einde. Dat gebeurde ook echt met de film Logan. Die scoorde goed aan de box office, maar ook bij critici en werd zelfs genomineerd voor een Academy Award.

Bovendien nam de film op passende wijze afscheid van Hugh Jackman in de X-Men franchise. Voor Fox was dat prima, en wat Jackman betreft was het ook een passend moment. Maar niet lang daarna nam Marvel Studios Fox over, en begon het te kijken naar de mogelijkheden van een nieuwe film over Wolverine.

Terugkeer van Jackman?
Nu stelt Mikey Sutton op basis van anonieme bronnen binnen Lucasfilm dat Jackman mogelijk terugkeert als Wolverine. De acteur is nu 52 jaar oud en stopte eerder juist met de rol omdat de fysieke belasting te groot werd.

Toch zou Marvel Studios gesprekken hebben gevoerd met Jackman over een eventuele terugkeer. Daar zou de acteur in eerste instantie niet voor open hebben gestaan, maar volgens Mikey Sutton ligt het nu iets genuanceerder.

Jackman zou vooral bang zijn dat zijn afscheid met Logan niet meer zo mooi zou zijn als het was, als hij weer terugkeert. Volgens Sutton zou Kevin Feige er daarom voor hebben gekozen een Logan uit het multiversum in een X-Men film te laten zien, die weer gespeeld zou kunnen worden door Jackman. En dus zou hij het scenario willen zien, en zijn keuze daar van af laten hangen. Een terugkeer zit er, als Sutton het bij het rechte eind heeft, dus misschien in!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Wolverine lives on. Forever in the multiverse!

Sand

Avatar

Ik gok dat hij nog wel een keertje met zen vriend Ryan Reynolds samen wilt schitteren in een film. Combinatie Deadpool en Wolverine zou natuurlijk wel een box office succes zijn, en persoonlijk zou ik dit ook graag zien. De chemie dat die 2 samen hebben gaat geweldig zijn

Nifallor

Avatar

Zou een geweldige scene zijn.
Deadpool begint met: "Hey Logan, can I call you Jack?" ????

Gigan72

Avatar

Ik denk dat dit gaat om een rol in Deadpool 3

Mothercopper

Avatar

Hulk vs Wolverine daar zou je mij voor wakker kunnen maken.

shellghost

Avatar

Wolvie die de X-Men uitmoord zou ook zeer interessant zijn als film premise.

Sunspot

Avatar

Zou cool zijn, maar past dat wel binnen het MCU.

Logan Wolvie versie is veel te bruut en cool voor het MCU.

SunChaser

Avatar

Jackman wilde altijd een Wolverine vs Hulk film

Beyonder

Avatar

Prima. Laat hug maar terugkomen. Hoop niet dat ze een Disney Wolverine van hem maken.

Artificialis

Avatar

Hopelijk wordt het geen cameo of neppe versie zoals Quicksilver in WandaVision. En eigenlijk zou ik nog steeds déze Wolverine versus de Hulk willen zien. En in Deadpool. En samen met The Avengers.

Sunspot

Avatar

^
Zie je het al voor je, Jackedman insteken op The Hulk, net als Wolvie deed op mensen in Logan, was zo vet, damn!!!!!

JMRG

Avatar

Echt zonde dat Deadpool, x-men enz nupas komen nadat de originele avengers weg zijn dat zou echt perfect zijn samen met hun

NieuwsFilm

meest populair