Celebrity

Romy Monteiro is prachtig in zomers jurkje

Of is het een jumpsuitje...? In Ieder geval zomers!

door FilmTotaal om 10:05 in Celebrity
Romy Monteiro ken je mogelijk nog uit The Voice of Holland. Ze was in de show te zien in het jaar 2014, maar kwam niet verder dan de kwartfinales. Toch ging het daarna snel met Romy. Tegenwoordig is ze al een aardig bekende celeb.

Na een aandeel in het RTL 5-programma Shopping Queens VIPS maakte ze haar musicaldebuut in The Bodyguard. Ze had meteen de hoofdrol als Rachel Marron. De rol leverde haar zelfs de Musical Award voor Aanstormend Talent op.

Na de presentatie van Mijn vader is de beste en het Junior Songfestival en optredens in heel wat andere tv-shows kwam ze recent terecht bij de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden. In die soap is ze nu al ruim een maand te zien als Indra Kalkhoven.

Zomers op Instagram
Romy weet ook op Instagram de aandacht te trekken. Dit keer zien we haar in een zomers jurkje poseren. "Wat een beetje zon al niet kan doen! Ik word er zoooooo blij van, de dag begint gelijk een stuk vrolijker! 🌞💛 aldus de blije Romy.


Zien hoe de 28 jarige Romy erbij staat in haar zomerse jurkje, of eigenlijk een Jumpsuitje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair