Zieke 'Saw'-scènes in nieuwe beelden 'Spiral'

Zieke 'Saw'-scènes in nieuwe beelden 'Spiral'

Ook Spiral: From the Book of Saw bevat gewoon de zieke Saw-moorden.

Het is misschien wel een van de ergste nachtmerries die kan uitkomen: daadwerkelijk onderdeel worden van de vele bloederige situaties in de Saw-franchise. Niemand zou het mee willen maken, maar voldoende mensen smullen ervan.

Na zeven Saw-films van 2004 tot en met 2010 verscheen in 2017 nog Jigsaw en nu is het tijd voor Spiral: From the Book of Saw. Verwacht in deze film dezelfde ziekelijke vallen voor misschien niet altijd even zo onschuldige slachtoffers.

Ook weer een pop
Naast de dodelijke vallen duikt in onderstaande beelden ook weer een pop op en het wordt duidelijk dat de film een redelijk dezelfde pad zal bewandelen als de voorgangers, nu echter met Chris Rock (Grown Ups, The Week Of), Max Minghella (The Handmaid's Tale) en Samuel L. Jackson (The Avengers).



Op dit moment staat Spiral: From the Book of Saw van regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/84350]Darren Lynn Bousman[/film] gepland voor 20 mei. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Hieronder ook een nieuwe affiche met daarop Chris Rock.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair