Leonardo Dicaprio start met volgende misdaadfilm van Martin Scorsese

Leonardo Dicaprio start met volgende misdaadfilm van Martin Scorsese

De camera's draaien voor Killers of the Flower Moon.

De opnames voor de volgende film van Martin Scorsese zijn gestart. Al eventjes wilde de grootmeester de boekverfilming Killers of the Flower Moon maken en dat wordt nu dus werkelijkheid, weer samen met Leonardo DiCaprio.

Via Apple Original Films en de Oklahoma Film + Music Office wordt duidelijk dat de camera's draaien voor de misdaadfilm gebaseerd op het boek Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI uit 2017 van journalist David Grann.

"Om dit verhaal te kunnen vertellen op het land waar de gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, is ongelooflijk belangrijk en cruciaal om een nauwkeurige weergave te geven van die tijd en de mensen te geven," valt te lezen in het officiele bericht.

Opnames gestart
Naast Dicaprio zijn er ook rollen voor Robert De Niro, Lily Gladstone en Jesse Plemons en het verhaal speelt zich af in de jaren '20 van de vorige eeuw als leden van de Osage-stam worden vermoord onder mysterieuze omstandigheden. De gebeurtenis leidt tot een groot F.B.I. onderzoek.

Killers of the Flower Moon verschijnt zowel in de bioscopen als op Apple TV+. Verdere details zijn daarover nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair