Sharon Stone imiteert legendarische 'benen uit elkaar'-scène Basic Instinct

Sharon Stone imiteert legendarische 'benen uit elkaar'-scène Basic Instinct

De ondervragingsscène uit de film van Verhoeven is nog altijd even memorabel.

In 1992 verscheen Basic Instinct van Paul Verhoeven. In die film speelt Sharon Stone een femme fatale die net zo verleidelijk is als gevaarlijk. Er zijn maar weinig mensen die de film ooit gezien hebben die dé ondervragingsscène niet helder voor de geest kunnen halen...

Elle
Tijdens die bovengenoemde ondervraging wordt het personage van Stone op het politiebureau ondervraagd, terwijl ze koel een sigaret rookt. Ze heeft een wit rokje aan en zit met haar benen over elkaar. Als ze van benen wisselt, laat ze haar ondervragers meer zien dan ze verwachtten...

De actrice is inmiddels natuurlijk 29 jaar ouder dan in 1992 en ze is vorige maand maar liefst 63 geworden. Dat houdt de actrice echter niet tegen om een fotoshoot te doen voor het grote modemagazine, Elle. Op Instagram post ze een korte video van die fotoshoot, waarin ze, net als in Basic Instinct haar benen verleidelijk opent en sluit.



So fucking hot
Het zijn niet alleen de fans van Stone die lyrisch zijn over de post van de actrice. Beroemdheden zoals Miley Cyrus, Debra Messing en Gwendoline Christie laten in reacties ook weten hoe erg ze onder de indruk zijn van de verschijning van Stone. Cyrus zegt bijvoorbeeld "This is so fucking hot". Van Messing is het overigens sowieso geen geheim dat ze Stone adoreert.

Het is maar goed dat Stone soms nog in een magazine verschijnt, want de hoeveelheid (grote) filmprojecten waar de actrice in verschijnt, valt wat tegen de laatste tijd. Uitzondering daarop is haar rol als de excentrieke Lenore Osgood in de serie Ratched van afgelopen jaar. Laten we hopen dat de actrice weer wat vaker te zien zal zijn op het grote (en kleine) scherm.

NieuwsFilm

meest populair