Celebrity

Monica Bellucci is bloedmooi in doorschijnend jurkje

De 56-jarige actrice nog altijd een van 's werelds mooiste.

door FilmTotaal om 08:41 in Celebrity
Actrice Monica Bellucci duikt nog regelmatig op in grote Hollywood-films, maar lang niet meer zo vaak als zo'n 10 a 20 jaar geleden. De afgelopen jaren had ze nog rollen in films als Spectre uit 2015 en Spider in the Web uit 2019.

Velen zullen haar waarschijnlijk ook wel kennen als het personage Persephone uit The Matrix Reloaded en [i]The Matrix Revolutions, beiden uit 2003. Ook had ze rollen in films als Bram Stoker's Dracula (1992), Malèna (2000) en The Passion of the Christ (2004).

Als we een blik werpen op haar IMDb-pagina dan zien we dan ze vier films in de planning heeft staan, met de titels Les Fantasmes, Siccità, Memory en La Befana vien di notte: Le origini. Ook werkt ze aan de miniserie Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti waarin ze de titelrol speelt.

Mooi op Instagram
De actrice heeft ook haar eigen Instagram-pagina en daarop deelt ze regelmatig mooie kiekjes van zichzelf. "In het omslagartikel van Madame Figaro Paris dat morgen uitkomt," aldus de Italiaanse bij de foto in doorschijnende jurk.


Zien hoe de 56 jarige Monica eruit ziet in haar jurkje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair