Algemeen

Russell Crowe speelt een enorme gamechanger in 'Thor: Love and Thunder'

Grote rol van de Gladiator-acteur.

door Bram de Groot om 10:11 in Algemeen
Acteur Russell Crowe is een grote naam in Hollywood. De Nieuw-Zeelandse acteur werd al drie keer genomineerd voor een Oscar en won er een voor Gladiator uit 2000. Recent werd duidelijk dat Crowe een aanzienlijke rol heeft in de volgende Thor-film.

Lange tijd werd gegist naar welke rol dat zou zijn, maar in een ondertussen verwijderd audiofragment van een radio-uitzending van het Australische Joy 94.9 is te horen dat Crowe bevestigt dat hij de rol speelt van Zeus in Thor: Love and Thunder.

Crowe wordt de Olympische God Zeus
Dat Crowe die rol speelt kan nog wel eens een "gamechanger" zijn voor het Marvel Cinematic Universe. In de stripboeken is Zeus namelijk de opperste monarch van de Olympiërs, een groep wezens waaronder de eenmalige Avenger, Hercules. Hij heeft ook banden met de Eternals en vocht tegen Odin toen Olympus en Asgard duizenden jaren geleden ten oorlog trokken.

De grote vraag is of de rol van Zeus in het Marvel Cinematic Universe een blijvende is, of dat het meer een knipoog is naar een wat onbekender deel uit de strips van Marvel Comics.

De film van regisseur Taika Waititi (Thor Ragnarok) staat gepland voor mei 2022 en daarin zien we ook Chris Hemsworth als Thor, Natalie Portman als Mighty Thor / Jane Foster.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Hij zal wel gewoon flauwe grapjes gaan maken.

Net een wat ander karakter dan zijn gave Jor-El in de Snyder trilogie.

NieuwsFilm

meest populair