Waar blijven die 'The Walking Dead'-films nou?

Waar blijven die 'The Walking Dead'-films nou?

Rick Grimes moet nog altijd terugkeren...

Acteur Andrew Lincoln vertrok bij het negende seizoen van The Walking Dead. In november 2018 werd al bekendgemaakt door chief content officer Scott Gimple dat er een filmtrilogie gemaakt zou worden over Lincolns personage, Rick Grimes.

Maar we zijn inmiddels drie jaar verder en de camera's hebben nog geen moment gedraaid. Volgens Lincoln is het nu echt de bedoeling om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Zodra het kan
"Op dit moment ben ik niet bezig met de opnames en zit ik echt nog in lockdown", vertelde de Britse acteur aan SFX Magazine. "We kijken er echt naar uit om bij de eerste gelegenheid te beginnen met de productie. We hopen dat het deze lente kan zijn en eerlijk gezegd kan ik niet wachten om die cowboylaarzen weer aan te trekken!"

De laatste echte update die we kregen, was in juli 2020, toen de makers lieten weten dat het de bedoeling was om te beginnen met de productie zodra dat veilig was met de coronapandemie.

"Ik heb voor meer dan een film getekend," aldus Lincoln. "Ik ben producent, maar word geen regisseur omdat ik er niet van houd mijzelf te zien spelen. Dat zou natuurlijk heel erg pijnlijk zijn."

NieuwsFilm

meest populair