Officieel: 'Captain America 4' in de maak!

Officieel: 'Captain America 4' in de maak!

Anthony Mackie de echte opvolger van Chris Evans.

De laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier staat ondertussen online en het mag geen verrassing zijn dat daarin de nieuwe Captain America is onthuld. Niet veel later na de release van de aflevering One World, One People verscheen er groot nieuws. Dus ja, spoilers...

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Marvel Studios werkt aan een vierde Captain America-film, met de nieuw onthulde Captain America. Dit is uiteraard Anthony Mackie die sinds 2014 de rol speelde van Sam Wilson a.k.a. The Falcon.

Anthony Mackie weer terug!
The Hollywood Reporter meldt dat The Falcon and the Winter Soldier-showrunner Malcolm Spellman terugkeert om het script te schrijven, samen met Dalan Musson. Het mag duidelijk zijn dat we dan een groot nieuw avontuur krijgen van de nieuwste Cap.

Bekijk de afbeelding
THR denkt dat ook Sebastian Stan terugkeert als Bucky en mogelijk zien we dan ook wat de andere personages van plan zijn. Denk dan aan bijvoorbeeld U.S. Agent van Wyatt Russell.

Verdere details zijn onbekend, maar duidelijk lijkt wel dat Captain America 4 onderdeel gaat uitmaken van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe en wie weet komt er ook nog een soort spin-off serie op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair