Speelt Mark Hamill een rol in de 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'?

Speelt Mark Hamill een rol in de 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'?

De acteur lijkt er samen met James Gunn wel naar te hinten.

Als het aankomt op acteurs die gebruik maken van sociale media, staat Mark Hamill voor heel wat fans bovenaan het lijstje. Hij weet vaak leuke feiten te delen, maar soms ook behoorlijk vage hints.

Dat is vandaag niet anders. Mark Hamill zou zomaar eens zijn aanwezigheid in de aankomende The Guardians of the Galaxy Holiday Special kunnen teasen. Die special voor Disney+ wordt tijdens de productie van Guardians of the Galaxy Vol. 3 opgenomen en moet volgend jaar te zien zijn.

Holiday Special
Regisseur James Gunn deelde recent op Twitter de eerste pagina van het script voor de The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Daar reageerde Hamill geheel in eigen stijl op:



Voor heel wat fans is vooral de reactie van James Gunn een mogelijke hint. Zou Hamill dan echt te zien zijn in de film? In het verleden hoorden we al vaker dat de acteur mogelijk zijn opwachting zou maken in een van de Guardians-films.

Tot nu toe zagen we in elk geval heel wat referenties naar popcultuur in de Guardians-franchise en cameo's van culthelden uit de jaren zeventig en tachtig, waaronder Sylvester Stallone, Kurt Russell en David Hasselhoff. In dat rijtje zou Hamill toch goed passen?

NieuwsFilm

meest populair