'Godzilla vs. Kong' had bijna dit alternatieve einde

'Godzilla vs. Kong' had bijna dit alternatieve einde

Adam Wingard vertelt met veel plezier over zijn MonsterVerse-film.

In een Ask Me Anything op Reddit, deelde regisseur Adam Wingard dat hij oorspronkelijk een heel ander einde in gedachten had voor Godzilla vs. Kong.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

59 jaar na hun eerste gevecht, namen Godzilla en Kong het eindelijk weer eens tegen elkaar op in een grote Hollywood-film. Een film waarin Godzilla na drie rondes de winnaar bleek, maar de twee vervolgens moesten samenwerken tegen Mechagodzilla. Kong was degene die dat gevecht dan weer afmaakte. Vervolgens erkenden de monsters elkaar en vertrok Godzilla in de oceaan en werd Kong de koning van de Holle Aarde.

Heel ander einde
Wingard deed mee aan een AMA op Reddit en beantwoordde daar heel wat vragen over Godzilla vs. Kong. Een van de gebruikers vroeg hem interessant genoeg of er alternatieve eindes waren bedacht.

Dat bleek het geval te zijn: "In het oorspronkelijke einde, zagen we Godzilla gewoon de oceaan in zwemmen, maar het voelde niet alsof we het verhaal van Kong zo goed afrondden."

Dat lijkt ons een beter einde voor de film, waarmee de deur niet alleen openstaat voor eventuele vervolgen, maar dit ook een prima einde van het MonsterVerse kan zijn.

NieuwsFilm

meest populair