De Power Broker wordt nog heel gevaarlijk in het Marvel Cinematic Universe

De Power Broker wordt nog heel gevaarlijk in het Marvel Cinematic Universe

Sharon Carter lijkt er snode plannen op na te houden.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

In een twist die zo'n beetje iedereen had zien aankomen, bevestigde de serie The Falcon and the Winter Soldier dat Sharon Carter de Power Broker is. Zij was daarmee de grote baas van de criminele wereld Madripoor.

Niet alleen was Sharon ervoor verantwoordelijk dat het Super Soldier-serum herontwikkeld werd, ook gebruikte zij de Flag Smashers enige tijd als haar persoonlijke paramilitaire groep voordat die hun eigen plannen gingen nastreven.

De Power Boker
Sharon Carter lijkt voorlopig een slechterik te blijven in het Marvel Cinematic Universe. Aan het einde van de serie bleek dat Sam Wilson zijn belofte was nagekomen. Sharon kreeg een volledig pardon van de Amerikaanse overheid en mocht weer aan de slag als geheim agent.

Maar zodra ze buiten stond, belde Sharon haare contact om te vertellen dat die kopers moest zoeken. Ze zou immers snel toegang hebben tot "overheidsgeheimen, prototype wapens en wat al niet". Realistisch gezien, betekent dit dat de Marvel-schurken nog veel gevaarlijker worden.

Zeer gevaarlijk
Het lijkt een zeer gevaarlijke ontwikkeling te worden. De Power Broker ziet de huidige staat van het MCU klaarblijkelijk vooral als een kans om geld te verdienen.

Ze wil graag prototype technologie en wapens verkopen. En dat kunnen zeer geavanceerde zaken zijn: we zagen in de serie WandaVision bijvoorbeeld dat SWORD een echte White Vision ontwikkeld had.

Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat Sharon in heel wat Marvel-films en -series te zien zal zijn om het tegen diverse superhelden op te nemen. Hoewel ze vermoedelijk niet de hoofdschurk zal zijn, is de kans groot dat Sharon voorlopig wel heel wat schurken gaat helpen.

NieuwsFilm

meest populair