Algemeen

Leonardo DiCaprio mogelijk in remake Deense Oscarwinnaar 'Another Round'

Wat doe je als een buitenlandse film de Oscar wint? Juist ja... remaken die hap!

door Zilko Tarici om 10:35 in Algemeen
Je zou denken dat een film als Thomas Vinterbergs Another Round (of: Druk) direct interesse opwekt in Hollywood als hij de Oscar voor Buitenlandse film wint, maar achter de schermen werd blijkbaar al een tijdje gevochten om de remake-rechten. En die zijn nu in het bezit gekomen van Leonardo DiCaprio's productiemaatschappij Appian Way.

Of DiCaprio de hoofdrol zal spelen hangt naar verluidt af van het script, de keuze van regisseur en zijn schema, maar hij is hoe dan ook betrokken bij de ontwikkeling van de film, samen met Endeavor Content en Makeready. De laatste twee maatschappijen zorgen voor de financiering.

Another Round gaat over Martin (Mads Mikkelsen), een man die erachter komt dat er een filosofische theorie is dat mensen eigenlijk geboren hadden moeten worden met een kleine hoeveelheid alcohol in hun bloed, en dat mensen door constant aangeschoten te blijven veel meer genieten van de wereld om hun heen, minder problemen hebben en hun creativiteit toeneemt.

Martin en drie vrienden, allen uitgebluste docenten, beginnen nu met een gevaarlijk experiment om de hele dag onder de invloed te blijven van alcohol. De eerste resultaten zijn positief, maar wanneer de hoeveelheid alcohol wordt opgevoerd, worden de gevolgen ook steeds zichtbaarder.

Vinterberg zal de remake produceren, wat er misschien voor zorgt dat de magie van de Deense film gewaarborgd blijft.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Lekker origineel, NOT!

NieuwsFilm

meest populair