Nieuwe trailer Pixars 'Luca': binnenkort op Disney+.

Nieuwe trailer Pixars 'Luca': binnenkort op Disney+.

Zonder bijbetaling kun je straks naar Luca kijken.

Nadat Soul, de Oscarwinnaar van Beste animatiefilm, al zonder bijbetaling op de streamingdienst Disney+ werd gezet, verschijnt binnenkort opnieuw een Pixar-animatiefilm rechtstreeks op Disney+. Nu is er een compleet nieuwe trailer onthuld.

In Luca ontmoeten we het jongetje Luca tijdens zijn zomervakantie die gevuld is met ijs, pasta en eindeloze scootertochten. Een zeemonster uit een onderwaterwereld lijkt de vakantiepret te gaan verstoren en dat vraagt wat van het grote geheim van Luca en zijn vriendje.

Nieuwe trailer Luca
De coming-of-age-animatiefilm komt van regisseur Enrico Casarosa, bekend van zijn Pixar short La Luna uit 2011. De short werd in 2012 genomineerd voor de Oscar voor Beste korte animatiefilm.

Je hoort stemmen van onder meer Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Marco Barricelli, Saverio Raimondo, Maya Rudolph en Jim Gaffigan. Raimondo spreekt de nog onbekende schurk in. Vanaf voor 17 juni moet Pixars Luca te zien zijn op Disney+, zonder extra bijbetaling. Vanaf 15.00 uur vandaag kun je hieronder de nieuwe trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair