Wat voor film wordt de grote Netflix-film 'Don't Look Up' met Leonardo DiCaprio?

Wat voor film wordt de grote Netflix-film 'Don't Look Up' met Leonardo DiCaprio?

Adam McKay belooft voldoende komedie.

Een van de grootste films die dit jaar exclusief op Netflix verschijnt is Don't Look Up van regisseur Adam McKay, die de afgelopen jaren hoge ogen gooide met enkele goed ontvangen komedies en drama's. Wat kunnen we van zijn Don't Look Up verwachten?

Tijdens de Happy Sad Confused podcast ging McKay in op de toon van de film en hij vergeleek zijn film met eerdere titels waaraan hij heeft gewerkt.

"Absoluut niet zo donker als Vice," zei McKay. "Vice is meer een drama geworden met een beetje komedie. Maar The Big Short, ook al zit er drama in... Ik zou zeggen dat deze meer een komedie is dan The Big Short... Ik denk niet als de Ferrell-films, omdat die zo 'Will Ferrell' zijn. Maar ergens tussen The Other Guys en The Big Short in, zou ik zeggen, daar past deze film."

Komedie met grote namen
Ook is duidelijk dat Don't Look Up vol zit met grote namen. Er zijn namelijk rollen voor Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande.

Don't Look Up vertelt het verhaal van twee low-level astronomen die op een gigantische mediatour moeten om de mensheid te waarschuwen voor een naderende komeet die de Aarde zal vernietigen.

De opnames werden in februari afgerond en waarschijnlijk verschijnt de film nog dit jaar op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair