Task Force X klaar voor de strijd op gave beelden 'The Suicide Squad'

Task Force X klaar voor de strijd op gave beelden 'The Suicide Squad'

De vele maffe personages verzameld.

Wie had dat een aantal jaar geleden verwacht: een film met een pratende haai en een wandelende marter? Sinds we Guardians of the Galaxy hebben gezien lijkt alles mogelijk. Het is dan ook niet vreemd dat James Gunn de regisseur is van The Suicide Squad, de DC-film met de vreemdste groep "superhelden" tot op heden.

Dit keer toont Gunn ons niet de "A-Holes" uit het Marvel Cinematic Universe, maar komt hij met de Task Force X uit het DC Extended Universe. De tweede Suicide Squad-film liet al een aantal opvallende trailers zien en nu de release dichterbij komt, hieronder ook de covers voor het magazine Total Film.

Task Force X op covers Total Film
Op de covers zien we de uiteenlopende personage van Peacemaker van John Cena tot Weasel van Sean Gunn en van Harley Quinn van Margot Robbie tot Colonel Rick Flag van Joel Kinnaman.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Op een van de covers staan een aantal quotes. "De grootste risico's in de film zijn niet de grote lopende zeester of de haai..." en "De studio zei, 'je mag iedereen doden'," komen van de regisseur van The Suicide Squad die vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair