Emily VanCamp over de toekomst van Sharon Carter in het MCU

Emily VanCamp over de toekomst van Sharon Carter in het MCU

Volgens Emily VanCamp ziet het er niet per se goed uit voor haar personage.

In The Falcon and The Winter Soldier is ook Emily VanCamp te zien als voormalig heldin Sharon Carter. Maar er zat een grote twist rond haar personage in de Marvel-serie, en daarover vertelt ze tijdens een nieuw interview.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Aan het einde van de serie blijkt dat Sharon Carter de Power Broker is. Zij zat achter het maken van het nieuwe Super Soldier-serum en daarmee ook achter de opkomst van de Flag-Smashers.

Een schurk
"Toen ik erachter kwam dat Sharon in feite de Power Broker was, vond ik dat eigenlijk enorm logisch," begon VanCamp. "Het laat zien wat dit allemaal betekent voor Sharon. We leren een heel nieuwe versie van haar kennen, zien iemand die helaas door de omstandigheden op zichzelf aangewezen was. Het past heel erg dat ze het zo pijnlijk vond en losgeslagen is."

Het ging dus niet makkelijk voor haar; "vooral in dat wetteloze land waar ze nu woonde en voor zichzelf op moest komen."

"Duidelijk is dat ze een veel groter plan heeft en dat dit niet per se voor het goede is. Als persoon die dat personage speelt, begrijp ik dat perspectief heel goed. Ze vertrouwt de regering niet meer en wil hen in zekere zin terugpakken. Wat dat allemaal betekent? Geen idee, dat zullen we moeten zien."

NieuwsFilm

meest populair