Schrijver zaait twijfel over 'Captain America 4': Niets is nog zeker

Schrijver zaait twijfel over 'Captain America 4': Niets is nog zeker

Malcolm Spellman legt uit dat het nog niet bevestigd is.

Direct na de finale van The Falcon and The Winter Soldier was er ineens de aankondiging dat er een vierde Captain America-film zou komen. Daarin zou Anthony Mackie de hoofdrol spelen en keerde producent en schrijver Malcolm Spellman terug.

Maar tijdens een interview met ComicBook.com temperde Spellman de verwachtingen enigszins. "Wie zei het? Heeft Kevin [Feige] het gezegd?" begon Spellman. "Ik zou niets geloven, tenzij je het van de man zelf hebt gehoord."

Niet formeel bevestigd
Het nieuws is dan ook niet officieel bevestigd door Marvel Studios. Tegelijk laat het zich raden dat er een nieuwe Captain America-film aan zit te komen.

Spellman legde vervolgens uit hoe Marvel nieuwe projecten ontwikkeld. "Ze willen dat je het best mogelijke maakt," ging hij verder. "Als je schrijft en Vision in je script zit, en je dat aan hen voorlegt, zeggen ze 'nee', omdat WandaVision eraan komt. Maar daarbuiten ben je helemaal vrij om te doen wat je wil."

Voor de toekomst geldt dus dat hij nog niet zeker weet wat hem te wachten staat, maar hij kijkt er natuurlijk wel enorm naar uit.

NieuwsFilm

meest populair